Neutraal Hair Gids - Welke kleur past u de beste?De kleur van ons haar is iets dat we zijn geboren met. Maar het verandert niet na verloop van tijd als gevolg van verschillende redenen, zoals leefstijl en vervuiling. Niet iedereen voelt zich tevreden met hun natuurlijke haarkleur. Veel beurt om kleurstoffen aan een ander uiterlijk krijgen, terwijl anderen gebruiken haarkleuring om hun grijze strengen te dekken.

Haarkleur wordt vaak gegroepeerd in tinten 'warme' of 'cool'. 'Warm' verwijst naar de schaduw met een gele ondertoon, terwijl het 'cool' verwijst naar iets met een blauwe ondertoon. Er is andere kleur - neutraal, wat een combinatie van warme en koele kleuren.


Wat zijn neutrale kleuren haar?

Neutrale kleur heeft geen bepaalde toon, maar het kan worden vergeleken met de kleur van het zand op een strand. Ahh, dat een poëtische beschrijving van haarkleur! Het probleem met de neutrale kleur die niet wordt weergegeven in een applicatie, en heeft minstens een paar applicaties naar rechts door schijnen. Wanneer u een neutrale kleur toe te passen, moet u altijd de kapper vragen om up te raken met een kleur glans in tussen applicaties als het de ongewenste tonen weg zal houden.

Neutrale kleur kan worden vergeleken Ashe kleur. Het enige verschil is dat Ashe is donkerder neutrale toon. Als u wilt de perfecte neutrale toon te krijgen, dan moet je de kleur Ashe deden en daarna, shampoo ten minste twee of drie keer, zodat de kleur Ashe langzaam verdwijnt en maakt plaats voor de perfecte neutrale kleur.

Het enige probleem is dat niemand wil een paar keer shampoo en krijgt de perfecte kleur. Dat iedereen verwacht is uit de salon te komen met een volle haardos perfect gekleurd. Maar dat vraagt ​​een beetje 'te veel door de ontwerper. We nodig hebben in wel iets voor doen als we willen ons haar er goed uitzien. Het is ook belangrijk om het haar regelmatig conditioneren toepassing haarkleur neutraal. Neutrale kleur begint te vervelen, met herhaald wassen; dan terug de glans en glans moet het haar te conditioneren.

Voordelen van neutrale kleuren Haar:

Het voordeel van een neutrale kleur is dat complimenten meeste huidtinten - eerlijk, medium of donker. Het enige wat je moet overwegen voordat het aanbrengen van de neutrale kleur is dat als je verhogen of flatteert hun uiterlijk.

  • Neutrale kleuren haar jurk is huidtinten warm en koud. Haar kleuren zoals zwart, donkere en lichte tinten van bruin kan worden gedefinieerd als neutrale kleuren zoals paar goed met alle huidtinten.
  • Mensen met een koele huidskleur moet altijd kiezen voor een neutrale tint, omdat ze al het recht en hebben een tint van roze op hun huid. Huid mensen moeten vermijden rood of goudblonde maar vasthouden aan de as of andere neutrale tinten.
  • Als men niet te veel willen experimenteren, maar wil het haar om een ​​kleur van wortel tot punt te zijn, dan moet u overwegen een neutrale kleur. Om een ​​neutrale of een grauwe kleur te krijgen, moet je eerst naar een professionele en verwijder alle sporen van kleur eerder door hun haar in rekening gebracht. Maar als men is om je eigen haar te verven, dan moet je altijd kopen een kleurstof met het woord 'as' of 'neutraal' in de naam van de kleur.
  • In het algemeen de kleuren wit, zwart, bruin en neutraal qua haarkleur beschouwd. Echter, bruin is de werkelijk neutrale kleur als het gaat om haar. Neutrale kleuren van zwart tot licht blond, ziet er geweldig uit op de meeste mensen.

Neutrale tinten haar is in het algemeen een mengsel van gelijke delen van alle drie primaire kleuren. Deze kleuren zijn over het algemeen gebruikt om wit of grijs haar te dekken, omdat het deksel en lichte tinten. Maar als je op zoek bent naar een drastische haar makeover, zeker neutrale tinten niet werken! Hiervoor moet je meer radicale toon als blonde en koper proberen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha