Neem gember en afscheid te nemen van hoge bloeddruk eens en voor altijd!Het is een hoge bloeddruk verwoestende in je leven? Heb je tal van medicijnen en andere synthetische supplementen geprobeerd, maar zijn niet in staat om HBP vechten? Dankzij onze slechte eetgewoonten en levensstijl, hoge bloeddruk is veruit een van de meest voorkomende problemen waar we voor staan.

Dus, wat kunt u doen om te voorkomen of effectief behandelen van hoge bloeddruk? Er is een uniek ingrediënt dat kan helpen bij de bestrijding van hoge bloeddruk, eens en voor altijd? Ja dat is er; en het is de nederige gember!


Wilt u weten hoe gember helpt de bloeddruk en de strijd als je het kan voorkomen? Dan is dit de plek voor jou!

Gember - Een korte geschiedenis

Er werd opgemerkt dat gember is op grote schaal gebruikt in China al meer dan 2000 jaar (1). Ginger heeft het gebruik ervan in de behandeling van veel voorkomende aandoeningen, zoals winderigheid, misselijkheid, misselijkheid en buikpijn.

De vermelding van gember werd ook gedaan in de Mahabharata, een belangrijke epos van het oude India. Daarnaast, de gember stof onontbeerlijk Ayurvedische geneeskunde.

Wat Ginger bevatten?

De actieve verbindingen van gember bevatten vluchtige oliën en fenolische verbindingen als gingerolen en shogaols.

Gingerol is de belangrijkste verbinding gember die effectief zijn in de behandeling van ziekten zoals artritis en andere tumoren (2). Shogaol heeft een sterke anti-hoest en zowel gingerols shogaols en spelen een belangrijke rol bij het verminderen van hoge bloeddruk (3).

Hoe het werkt hoge bloeddruk te verlagen Ginger?

Gember is een licht stimulerend, en daarom wordt het gebruikt om de bloedsomloop te verbeteren. Dit voordeel van gember geeft de mogelijkheid om bloedsuiker te verlagen en (4).

Zoeken

Werden uitgevoerd talrijke studies tonen het vermogen van gember om hoge bloeddruk te behandelen. Sommige hebben:

  • De Universiteit van Ilorin Studie:

Een studie uitgevoerd door de Universiteit van Ilorin, Nigeria, kwam met zulke uitstekende resultaten die het vermogen van gember te hoge bloeddruk (5) de behandeling te ondersteunen.

Het onderzoek bestond uit een totaal van 60 personen - 22 mannen en 38 vrouwen. Alle werden verdeeld in 3 groepen van 20 elk. Was de controlegroep en de andere twee experimentele groepen.

De controlegroep werd normaal water verbruiken, terwijl de twee experimentele groepen verbruikt gember poeder. Aflezingen werden genomen, bestaande uit systolische bloeddruk, diastolische bloeddruk en hartslag.

De resultaten waren opvallend. 2 uur na de toediening van gepoederde gember, de onderzoekers een significante daling in alle gemeten parameters proefpersonen in de experimentele groep.

  • Nieuwe Healing Herbs Door Michael Castleman:

Michael Castleman, een bekroonde journalist en auteur (6) Amerikaanse staten in zijn boek 'The New Healing Herbs ", dat chemische verbindingen van gember een rol kunnen spelen bij het verminderen van hoge bloeddruk (7).

Volgens hem kan gember ook genezen hoge bloeddruk, het voorkomen van de vorming van bloedstolsels in de slagaders en bloedvaten.

  • De Universiteit van Maine van publicatie:

Het is een bekend feit dat natrium bijdraagt ​​tot de bloeddruk (8). Een publicatie van de Universiteit van Maine gebracht heeft gember vermeld onder de categorie levensmiddelen laag in natrium, opruimen van het feit dat gember hoge bloeddruk kan ontmoedigen (9).

Hoe je een hoge bloeddruk kan voorkomen?

Hoewel hoge bloeddruk fataal kan zijn, net als de meeste andere hygiënische omstandigheden, ook u kan worden voorkomen. Na zijn enkele van de meest aanbevolen manieren om hoge bloeddruk te voorkomen.

  • Beperk natrium in uw dieet:

Dit zou de duidelijkste Hoog bloeddruk, en toch, wat velen niet volgen voorkomen.

Beperk de consumptie van natrium tot maximaal 2300 mg per dag. En als je toevallig te zijn dan 51 jaar of die diabetes of nierziekte, dient de inname van natrium niet idealer dan 1.500 milligram per dag (10).

  • Krijg fysiek actief:

Als u een persoon fysiek actief, heb je een kans van 20 tot 50 procent lager te lijden aan een hoge bloeddruk dan degenen die dat niet deden (11) zijn. Nu, dit betekent niet dat je uren in de sportschool elke dag! Gewoon een simpele ochtend joggen kan houden dingen op hun plaats.

  • Alcohollimiet:

Als u niet de gewoonte van dronkenschap te hebben, niet beginnen. En als je dat doet, probeer je inname te beperken of helemaal stoppen. Alcohol heeft iemand geen goed doen. Het maximum van alcoholgebruik per dag is twee drankjes voor mannen en een drankje voor vrouwen (12).

  • Controleer uw dieet:

Je bent wat je eet, en je bent wat je niet eet. Omvatten meer fruit, noten, melkproducten weinig vet, en volkoren granen in uw dieet. Het beste wat je kunt doen om te voorkomen of te bestrijden hoge bloeddruk als gevolg van de DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) voeding (13).

Hoge bloeddruk treft duizenden mensen over de hele wereld. Zorg ervoor dat je niet gaat om een ​​van hen te zijn! Start met gember vandaag en leef een gezond en gelukkig leven!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha