Natuurlijke Tips voor gezond TanShutterstock

Blanke huid is zeker geweldig, maar op hetzelfde moment, velen van ons verlangen naar een zonovergoten gouden bronzen kleurtje ook. Dus hier stellen wij een aantal van de trucs en tips mouwen met die mensen van blanke huid kan pronken met je kleurtje zonder zon brandt.

Vijf tips natuurlijke tanning om te oefenen tijdens de sessie:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Unique Hotels


Exfoliëren:

Scrubben de huid verwijdert dode huidcellen en maakt het bruiningsproces nog eenvoudiger en sneller.

Zorg ervoor dat het lichaam exfoliëren van een uniform en een mooie bruine kleur van kop tot teen.

Shutterstock

Zon brandt:

Fair huid mensen hebben meer kans om geraakt door de zon. Ze krijgen verbrandt sneller zon, in plaats van een gezond kleurtje. Een gezonde bruine kleur kan uw huid helder, met een prachtige zonovergoten touch. Er is een fijne lijn tussen een brandwond van de zon en een gezond kleurtje. Als natuurlijke tanning niet wordt beoefend op de juiste manier zijn de kansen op het ontwikkelen van huidkanker of andere zaken die verband huid. Dus pas op en verzorgen de volgende keer stap voor het looien.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door UrbaneWomenMag

Hydrateren:

Om een ​​gezonde bruine kleur en licht ervoor dat u uw lichaam te hydrateren op regelmatige tijdstippen te hebben. Volledig bruinen droogt de huid en leidt tot brandwonden die niet veilig zijn. De sleutel tot het krijgen van een gezond kleurtje is om je huid gehydrateerd en gehydrateerd. Dus hydrateren regelmatig aan de gloed en glans van gebruinde huid te behouden.

SPF'S:

Als je gaat om een ​​gezond kleurtje te krijgen in de zon, dan vergeten dat de UVA en UVB-stralen zijn zeer schadelijk voor je huid omdat ze kanker kunnen veroorzaken. Breng dan een zonnebrandcrème met een SPF lager, zodat UV-stralen niet de huid tijdens het looien beschadigen. Ook, vergeet dan niet om een ​​hoed die helpt bij een haar schadevrij te dragen en beschermt ook je ogen tegen de zon. Dus draag een hoed of een geperforeerde lamellen of beide. Het ziet er een beetje te cool!

Tanning Lotion:

Gebruik een zelfbruinende lotion bevat sodium PCA voor een betere tan. Dit wordt beschouwd als het beste advies voor het looien van de huid op natuurlijke wijze.

Breng een bodylotion:

Dit houdt het verblijf tan langer. Lotion Aloë vera is zeer effectief als het hydrateert de huid amd maakt de tan langer meegaan.

Kalmerende masker:

Zorg ervoor dat je prachtige en kalmeren de huid na de sessie met een wrap die hydrateren en de terugkeer van de glans, het houden van uw huid zonovergoten en tegelijkertijd niet helemaal laat uw tan fade.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Till Westermayer, Shutterstock

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Arienne McCracken

  • Neem wat 'gepureerde bieten gemengd met komkommer sap en aardappelpuree.
  • Zowel de mate van theelepels in de verhouding 2: 1:
  • Start aanbrengen van het mengsel op het gezicht, hals en gedurende ongeveer 15 minuten, gevolgd door wassen van het gezicht.
  • Dit masker werkt uitstekend voor het koelen van het gezicht.
  • Niet om de belastingen slokje water te vergeten en houd uw huid gehydrateerd.

Als u nog andere ideeën, niet om uw opmerkingen over natuurlijke huid tan eronder te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha