Natuurlijke Conditioners voor krullend haarSommigen beschouwen krullend haar als een zegen, terwijl sommige beschouwen het als een vloek !!! Maar dan, wie zou niet willen om die mooie krullen sport? Een ding is zeker je zal merken is dat meisjes met steil haar, die altijd willen die krullen en vice sport een vers !!!

Maar dan, krullend haar heeft veel zorg en attention..May zijn dat het is een van de redenen waarom de meerderheid van de vrouwen met krullend haar liever steil haar beheersbaar.


Krullend haar ontbrandt gemakkelijk kroezen. Dus je moet echt een goede hoeveelheid zorg, zodat de natuurlijke olie wordt gehandhaafd en de haarfollikels zijn niet uitgelekt. Je moet ook een goede hoeveelheid van conditionering op een regelmatige basis. Dus, krullend haar zorg is nooit gemakkelijk. Dus om te proberen om dit mogelijk zorg te maken.

Kunt u hieronder lezen over enkele conditioners die zal worden van hulp aan jou.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Martin de Witte

Conditioners houden het haar gehydrateerd, voedingsstoffen, kroezen te voorkomen en te helpen houden fly-a-ways op de baai.
Airconditioners kunnen worden ingedeeld in de volgende drie categorieën:

  • Crème dagelijks conditioners of airconditioners houden haar gehydrateerd en kies een variant speciaal ontwikkeld voor krullend haar.
  • Leave-in-conditioners houden haar gehydrateerd en sluizen in voedingsstoffen voor meer tijd en een optimaal resultaat.
  • Deep conditioners zijn zwaarder en weeg je haar, gebruik het om de andere week om terug te krijgen dat gezonde glans.

In dit artikel zullen we bespreken een aantal diepe conditioners voor natuurlijk krullend haar:

Avocado-olie:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Duncan Hull

avocado olie doordringen tot de vochttoevoer. Zij hebben een hoog gehalte enkelvoudig onverzadigde vetzuren en vitamine E, die helpt om de haargroei te verbeteren. Het zal helpen versterken het haar van binnen naar buiten, waardoor dikke sloten.

Shea boter en shea boter olie:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Nina Nelson

olie shea boter grote hoeveelheden vetzuren, vitamines E en F. Het verzachtende te verzachten en kalmeren het haar en kan worden gebruikt als een vochtinbrengende crème dagelijks. Solliciteer shea boter of olie en als zijn haarmasker of diepe conditioner te herstellen en verdere schade te voorkomen haren. Het zal ook glans toe te voegen aan uw sloten dik.

Olijfolie:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Smabs Sputzer

Olijfolie in de vorm van hete olie zal wonderen terwijl conditioning je haar werken. Gebruik een eetlepel warme olijfolie, massage in je haar, de hoofdhuid in een cirkelvormige beweging, en laat je haar worden gedekt gedurende 40 minuten. Een wassen en u kunt een verschil te vinden.

Bananen:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door robin_24

Bananen hebben kalium, vitamine B6, en andere objecten om glans en vocht toe te voegen aan je haar. Door twee of drie bananen (afhankelijk van de haarlengte) en meng tot het deeg glad (knobbels) en voeg dan volle melk of kokosmelk en voeg twee theelepel honing. Roer tot je de juiste consistentie, laat gedurende 30 minuten en spoel af met warm water. Deze behandeling helpt met prachtige krullend haar.

Gebruik deze eenmaal per twee weken voor de beste resultaten.

Ik hoop dat deze huismiddeltjes om u te helpen de beste resultaten te bereiken !!! Als u denkt dat we overgeslagen een onbekende suggesties, neem dan deel aan in het opmerkingenveld hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha