Nail Arts At Grammys 2013Zoals elk jaar, heeft 2013 Grammy awards gezien beroemdheden Jewel bezaaid, verklaringen indrukwekkende wijze, schitterende make-up, mooie kapsels, kleding flowly charmante en beeldende kunst nagels!

Vandaag ga ik delen van een aantal van mijn favoriete nagel kunsten zien op de rode loper van de Grammy Awards, en zal u een overzicht van hoe je deze looks kunt krijgen op uw cijfers te geven. Bespreek ook de transparanten die u kunt gebruiken om deze looks te krijgen.


PS: Celebrity Manicure nagel verf of gebruikt verschillende technieken om deze te bereiken kijkt op hun nagels, maar ik zeg tegen degenen die gemakkelijk beschikbaar zijn in de Indiase markt of online in India zijn.

Beroemdheden en hun Grammy Nail Art

Carrie Underwood:

Ze droeg een eenvoudig maar een zeer voor de hand liggende manicure. Gaf een nieuwe draai aan de meest geliefde rode manicure met de toevoeging van grafiet gekleurde glitter accent. U kunt deze look door het schilderen van al uw nagels met Jordana rode zijde en vinger accent met Revlon komeet (beide zijn niet een exacte kopie van deze kleuren, maar zeer dichtst aanleunt en gemakkelijk verkrijgbaar in de Indiase markt. Ik kocht mijn flessen te bereiken healthkart. com

Carley Rae Japsen:

Ze hield haar nagels kort en zwart en hield zijn wijsvinger als een accent één voor het afbeelden van naakt kleur met toegevoegde studs erop. U kunt deze look door het schilderen van alle vingers zwart met uitzondering van de wijsvinger te bereiken. Verf je wijsvinger naakt gekleurde (u kunt gebruiken colorbar exclusieve 73) en voeg twee vierkante studs erop.

Kelly Clarkson:

Ze droeg zeer mooie blauwe inkt Holografische Glitter manicure. Deze nagellak is speciaal voor haar gemaakt door Deborah Lippmann. U kunt deze look door het schilderen van uw nagels in blauwe inkt te bereiken, en dit kan Lakme zijn het toevoegen van holografische topcoat op.

Adele:

Als de jurk en de schoenen hebben bloemenprints ze koos ervoor om de nagels eenvoudig, maar het dragen van nagellak ondoorzichtig te houden en is een lichtroze tinten van OPI Hands Off My Kielbasa. Als u niet beschikt over deze matte verf nagel dus maak je geen zorgen je kunt proberen top druif Jordana bedekt met een matte afwerking. (U kunt Jordana druiven healthkart.com kopen)

Miranda Lambart:

Hij droeg zijn nagels in geometrische jaar. Haar manicure nagels gelakt in roze goud en toegevoegde driehoeken blauw en zilver inkt aan de basis. U kunt deze look door het schilderen van uw nagels roze goud te bereiken, dan kunt u deze kleur heel gemakkelijk in vele merken en het toevoegen van inkt driehoeken blauw en zilver aan de basis van je nagel met behulp van de techniek van de band of indien vind je goed bent in de vrije hand, dan ze kunnen tekenen.

Taylor Swift:

Ze hield haar nagels kort en eenvoudig beschilderd met zilveren glitter afwerking. U kunt proberen deze look door het schilderen van uw nagels met gezichten van Canada vonken.

Rihanna:

Dit keer gaat het met lange eenvoudige klassieke manicure aan haar outfit passen.

Jennifer Lopez:

Ze droeg een zeer klassieke manicure. Haar manicure nagels wit geschilderd en heeft een brede verticale lijn in het midden goud glitter. U kunt deze look door het schilderen van uw nagels met OPI Alpine Sneeuw of colorbar exclusieve 37 te bereiken en trek een brede lijn van goud glitter ertussen. (U kunt proberen te doen is om NYX glazuur beige meisje op cafeïne of een glitter top coat)

Rocsi Diaz:

Ze droeg rode nagels met prachtige muzikale noten getekend op hen. U kunt proberen deze look door het schilderen van hun nagels bloedrode tint en tekening muzikale notities op. U kunt ook afdrukken van de muzikale noten.

Kady Z:

Hij ging vol sprankelende met spijkers Grammy.

Tamia:

Ze droeg een mooie halve maan nail art met de ringvinger glitter accent. Je kunt dit ook proberen.

Estelle:

Hij droeg marineblauwe nagels en geeft haar een ring accent peachy. U kunt proberen deze look door het schilderen van uw nagels te krijgen gelakte nagels één voor Revlon en peachy accent door het schilderen van China Glaze schelp.

Katy Perry:

Ze droeg eenvoudige spijker in blush tinten nagellak.

Kelly Rowland:

Hij droeg zijn nagels in peachy roze tint en voegde een accent kleur metallic grafiet.

Welke beroemdheid kijkt u het beste bevalt. Of welke van deze nagel kunsten op Grammy's do u het gevoel dat het dragen op je nagels? Niet met ons te delen.

Hier nail art app voor Android om u te helpen de kunst nagel thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha