Nail Art Tutorial Plaid - Met gedetailleerde stappen en foto'sPlaid Nail art is een nieuwe vorm van nail art, maar het uiterlijk is heel gebruikelijk. Dit is omdat het aan de overkant van dit ontwerp op uw kleding of lakens en ouder. Dit is een veel voorkomende vorm van doek printen. Tegelijkertijd, is deze druk niet moeilijk te maken. U hoeft een expert in de kunst nagel of run studio nagel om dit ontwerp op je nagels gedaan te krijgen zijn. Maar je moet een belangrijk punt op deze nail art die je nodig hebt om je handen te hebben zeer consistent onthouden.

Plaid Nail ontwerp kan worden gemaakt met twee kleuren van verschillende dichtheid. Hier laten we nail art plaid in twee tinten blauw die is. Donker blauw en licht. U kunt een gelijkaardig ontwerp in licht en donker roze, grijs en wit, licht en donker groen, oranje en rood, en ga zo maar door te creëren.


Nail Art Tutorial Plaid

Dus laten we beginnen met deze nail art.

De dingen die je nodig hebt voor kunst plaid nagel zijn als volgt:

  • Basislaag (optioneel)
  • Een glazuur huidskleur nagels zoals Victoria Tips en tenen
  • Een licht blauwe nagellak
  • Een nagellak in donkerblauw
  • Een Striper wit (als je niet een striper wit hebt, gebruik dan een dunne nail art borstel en wit email of acrylverf. U kunt ook witte verf nail art te gebruiken)
  • Een transparante top coat

Stap 1: Als u een basislaag te gebruiken, gebruik dan twee lagen basislak op je nagels voordat dit project. Nu, na de grondlaag is gedroogd gebruik twee lagen van de huid kleur als Victoria's tips en tenen of een soortgelijke kleur. U kunt ook gebruik maken van wit email. Dit is slechts de basis ondoorzichtiger maken. Volledig laten drogen voordat u naar het podium

Stap 2: Gebruik nu de lichtblauwe emaille nagel in de helft. Probeer je handen stil te houden als misschien wel want later zal er geen ruimte voor fouten. Als de hand beeft, en de lijn dan wordt verspild dat nagel moeten worden gemaakt vanaf nul.

Stap 3: Neem nu de Poolse donkerblauw. Aanbrengen met een stevige hand om de resterende helft van elke nagel. Hier ook voor zorgen dat je niet per ongeluk kruist de lichtblauwe emaille. Blijf half en half zowel glazuur zoveel mogelijk.

Stap 4: Neem nu uw striper wit en beginnen met het tekenen van een brede lijn op de kruising van de twee kleuren. Nu op zijn beide zijden, doe een fijne lijn. Naast de dunne lijn aan beide zijden, doe een andere lijn breed. Dik, dun, dik, dun, enzovoort - Dit zal de volgorde van de lijnen zijn. Houd je handen zo constant mogelijk.

Stap 5: Gebruik nu uw striper en witte make lijnen op dezelfde dik, dun, en zo verder, in een horizontaal patroon. Bedek de nagels zoals hierboven. Houd altijd uw handen aan plaid nail art zo constant mogelijk, omdat de ruimte voor fouten en zijn correctie is veel minder in dit soort nail art.

Stap 6: Laat de witte verf van de striper drogen voordat het aanbrengen van een deklaag. Als het droog is, gebruik maken van twee lagen mooie afwerking. Daar heb je het, je eigen nagel plaid.

U kunt gaan met een mooie jurk je geruit, korte films, waaronder jeans en designer Kurtis. U kunt zelf bepalen op welke kleur van de kleding die je gaat dragen en dus plaid nail art als deze te creëren.

Geef je deze nail art trend een keer te proberen? Laat uw opmerkingen.

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha