Nail Art Tutorial Gradient - Met gedetailleerde stappen en foto'sGradient nail art is zeer eenvoudig te maken. We kunnen het te maken met alleen een stukje spons. Echter, het is een beetje 'anders dan Sponge nail art, zoals gedefinieerd door de manier waarop het moet eigenlijk uitzien. In Sponge nail techniek is het niet noodzakelijk om aan te tonen hoe twee of meer kleuren worden gemengd in elkaar in een model van verloop. Maar in nail art Gradient, moet u deze correct weergegeven. Dit kan een beetje 'als de lucht borstelen lijken als je klaar bent.

Nu om deze nail art glitter gradient model correct te vertegenwoordigen, de best mogelijke aanpak is om de tapes striping om een ​​model te maken gebruiken en vervolgens het verloop van verschillende kleuren.


Nail Art Tutorial Gradient

Dus laten we zien hoe je nail art gradiënt doen in eenvoudige stappen.

Dingen die je nodig hebt:

  • Een primer (optioneel)
  • Een nagellak kleur van de huid
  • Een transparante glitter nagellak
  • Een lichtblauwe emaille
  • Een paarse nagellak
  • Een groene nagellak zee
  • Een paar van ambachtelijke schaar
  • Een spoel van tape striping (elke kleur, omdat we deze in elk geval aan het eind zal verwijderen)
  • Een stuk van de spons

Stap 1: Als u een basislaag te gebruiken, gebruik dan twee handen op de nagels vóór het begin van dit project. Nu, na de grondlaag droog is, gebruik maken van twee lagen van kleur nagellak nagels naakt als Victoria door Tips en voeten of een soortgelijke kleur. U kunt ook gebruik maken van wit email. Dit is slechts de basis ondoorzichtiger maken. Laat volledig drogen voordat stap bewegen

Stap 2: Breng nu blauw email minste tweemaal en hebben betrekking op alle nagels helemaal. Laten drogen zodat er geen enkele bit van de viscositeit verlaten. Dit is erg belangrijk, omdat anders de polish zal loskomen met tape striping in de laatste fase van dit proces nail art.

Stap 3: beetje Cut tape striping in kleine stukjes en leg ze op een oppervlakte van blauwe nagellak volledig droog is. Zorg ervoor dat u de weg waarlangs ze geplaatst hebben onthouden.

Stap 4: Neem nu de handdoek, snijd hem in twee stukken. Neem een ​​stuk en neem een ​​beetje 'van paarse nagellak. Dep op een oppervlak een beetje 'tot het afsluiten van de overtollige kleur. Nu dep dit op de nagels ongelijk. Laat de wortel positie van de nagels, zodat de blauwe kleur zichtbaar is. Ook laat een heel klein deel van de zetels in de top positie. Neem nu het andere stuk van spons en neemt u de groene emaille, dep de overtollige op een oppervlak en gebruiken in plaats dat je liet het puntje van de nagel omhoog gaat de helft van het deel van paars, maar niet volledig bedekken. Het moet iets als dit.

Stap 5: Wacht niet op de kleuren om te drogen spons. Onmiddellijk na het beëindigen van het groene deel van de sponzen, trek de linten gestreept ene na de andere in de richting waarin ze hebben gepland. Blijft de mogelijkheid van het wegrukken wat polish, als je ze in de tegenovergestelde richting te verwijderen. Zou moeten zijn vergelijkbaar dan na afloop.

Stap 6: In plaats van een duidelijke nagellak, gebruikte ik als een glazuur glitter top coat. U kunt dit doen of u kunt zelfs gebruik maken van een transparant glazuur, dan strooi er wat glitters op.

Vond je dit verloop nail art designs? Willen proberen? Deel uw ervaringen, als je eenmaal deze nail art gradiënt proberen.

Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha