Nail Art Tutorial Corset Met gedetailleerde stappen en foto'sSinds de oudheid, werden korsetten gedragen door vrouwen om hun figuur te verbeteren. Het helpt om het leven lijken subtiele verbeteren van de buste en heupen, waardoor de drager een perfecte zandloper vorm begeerd door vrouwen over de hele wereld.

Vandaag heeft de mode-industrie het uiterlijk van het korset om plannen elegant geleend. De ingewikkelde vetersluiting op de rug is wat maakt het zo aantrekkelijk korsetten. Hoe zit het met het proberen om dezelfde look op je nagels te krijgen. Hier is een eenvoudige stap voor stap uitleg om dit ingewikkelde ontwerp corset nail art in een paar minuten te krijgen:


Korset ontwerp nail art:

****** ****** Materialen die nodig zijn

- Nagellak White

- Zwart Nagellak

- 0 nee. borstel

- Tool puntjes

Stap 1: Verf alle nagels met twee of drie lagen van wit email. U kunt ook elke lichte schaduw van uw keuze te gebruiken.

Stap 2: Maak dikke verticale strepen aan beide kanten van uw nagels, buigen ze een beetje 'naar de basis, zoals aangegeven in de figuur. Ik gebruikte zwarte acrylverf en een 0 nee. borstel voor dit doel. U kunt echter ook gebruik maken van zwart email of beter nog, een gestreept zwart. U kunt ook snijden een stukje tape en plak de aanval in het midden van je nagel, zodat u kunt schilderen met zwart aan de zijkanten.

Stap 3: Het gebruik van een hulpmiddel interpunctie of een tandenstoker, doe drie punten op een zwarte strepen met witte glazuur. Of als u een andere basiskleur wilt gebruiken, de punten met dezelfde kleur.

Stap 4: Nu is het belangrijkste deel interessant. Met behulp van de borstel of striping polish, maak een kruiselings patroon als veters. Begin met het hoogste punt verlaten; toetreden tot het schuin naar het centrale punt van de rechter. Verbinden met diagonaal wijzen in de richting van het punt in de linkerbenedenhoek. Herhaal dit aan de andere kant. Goed laten drogen en sluit deze af met een afwerking. Is het niet verbazingwekkend?

Voor nail art ontwerpen meer interessant als dit korset nail art, kassa dit bericht.

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha