Nail Art Basics - Dingen die je moet doen voordat u begint Nail ArtSommige mensen denken dat het doen van nail art moet meer geduld en is nogal verwarrend. Maar als je dingen te organiseren voordat u begint met uw nagels te lakken, dan wordt het proces van het schilderen van de nagels worden minder ingewikkeld: Beginnen met oefenen nail art designs basis.

Was de handen grondig voordat u begint met een nail art, of het nu een ontwerp nail art basis of een ingewikkeld ontwerp. En vergeet niet om je handen af ​​te vegen voordat u begint.


Nail Art Basic dingen om te weten

Plan uw ontwerp op voorhand:

Bepaal van tevoren wat voor effect je wilt. Zodra u uw beslissing hebt genomen, vasthouden aan dat en je geest niet steeds weer te veranderen. Ik werk meestal in de schilderkunst nagels duurt ongeveer 30 minuten tot 45 minuten en als je van gedachten verandert in het midden, zal u niet het gewenste effect te krijgen, en dan kun je waarschijnlijk vervelen en ruïneren uw ontwerp. Ik persoonlijk voordat ik mijn project op een wiel praktijk of vingers vals. Als u niet over deze tools die de praktijk hebben, dan kunt u uw ontwerp op papier te plannen.

Bereid uw gereedschap:

Houd alles klaar voordat u begint met het schilderen van uw nagels. Leg het allemaal al. Terwijl schilderij tissues, wattenstaafjes, oranje houten stok/tandenstoker, uw glanzende, gereedschappen puntjes, aceton, versieringen kan het nodig zijn, borstels etc. Kortom alles wat u moet uw ontwerpen te maken. Als in het geval u niet de instrumenten te ontwikkelen van tevoren en nu heb je iets nodig hebt en dan proberen te herstellen met natte nagels, kunt u uw nail art ruïneren.

Zet jezelf niet: Als je een beginner bent in nail art, dan daag jezelf naar nagel kunst moeilijk doen. Dit zal je wanhopig maken en je zal geven. Gaan doen nail art designs zo eenvoudig als het maken van punten met tools die dot of beginnen met het maken nagel kunst met behulp van glitter nagellak. Wees niet bang om onregelmatige of rommelig praktijk werken als de praktijk maakt uw werk beter en beter.

Neem het advies: het gevoel nooit verlegen om te vragen of op zoek naar ideeën nail art basis van die mensen die goed zijn in dit gebied. Neem advies aan verschillende looks met verschillende ontwerpen nail art, stickers, linten naakt, steentjes, tandenstokers etc. U kunt zich ook aanmelden goede kanalen youtube en volg goede blog nail art te creëren.

Hef je bar: Dit is voor die mensen die de nagels te spelen voor een lange tijd. Zij moeten de bar van hun werk aan de standaard van hun werk te verbeteren verhogen en vergeet niet om nauwkeurige resultaten te krijgen.

Laat je inspireren: Kijk om je heen er is zo veel inspiratie om je heen. U kunt inspireren door iets als je kamer behang of probeer polka dot nail art geïnspireerd op de jurk van je moeder gespot etc. Gewoon creatief te denken.

Dit zijn enkele van de meest nuttige technieken van nail art basis kan worden gevolgd tijdens het maken van een nail art.

Na het afronden van uw ontwerp nail art, vergeet dan niet om af te dichten met een top coat en voldoende tijd om te drogen.
Als ik moet alles van dit artikel samen te vatten, zou ik zeggen, oefenen, oefenen en oefenen. Zoals het oude gezegde dat oefening kunst baart man ... ..Here zou zeggen oefening baart goede ontwerper nagels. Ook adviseer ik u een paar wielen van de praktijk om uw ontwerpen te oefenen kopen en dit zal ook uw netter hand te maken en je kunt je nagel ontwerpen op te nemen.

Bonus: Hier is een eenvoudige nail art Android applicatie die je een grote verzameling van beelden van inspiratie zal geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha