Movie Shoebox CraftWacht niet op een regenachtige dag om een ​​trade film schoenendoos te bouwen. Teken een strook van film film op papier en vervolgens van het omzetten van een oude schoenendoos in een theater projectiesysteem in huis. De film kan een speciale moment vast te leggen in uw familie of gewoon een comic-achtige animaties. Verzamelen zich rond de familie en vrienden om de première van zijn nieuwste film te kijken. Materialen

U hebt een schoenendoos als de basis van het theater voor deze job. Schaar, lijm of plakband zijn de enige instrumenten die nodig zijn voor het project. Gebruik stiften, kleurpotloden en verf te versieren, en gebruik het papier naar de film strips vormen.

Theater

Craft theater schoenendoos voor. Snijd een spleet ongeveer 1/4 inch tot de binnenbodem van de schoenendoos, iets lager is dan de breedte van de schoenendoos. Zorg ervoor dat het aan één uiteinde van de doos van de twee lange zijden. Teken twee diagonale lijnen aan de andere zijde van de schoen doos buiten. Met de punt van de schaar, een gat in het midden van de twee diagonale lijnen 1/2-inch breed. Op het deksel van de doos, snijd een spleet boven de spleet u in de doos snijden. Maak dan gaten in het deksel op de twee lange zijden dakramen voor het theater maken.


Movies

Snijd het papier, zodat het is iets smaller dan de spleten van uw film schoenendoos. Plak een paar vellen papier tot een strook die is lang ongeveer 36 centimeter vormen. Maak tekeningen om een ​​verhaal met de beste scènes gebeurt voordat de onderstaande scènes te creëren. Als u niet wilt tekenen met de hand, kunt u beelden van cartoons of foto's bijsnijden en plak ze op je filmstroken.

Premiere

Versier de buitenkant van het theater schoenendoos met stiften, kleurpotloden en verf. Plaats de film strip in de sleuf en duw naar beneden tot de inkeping in het deksel om het te laten zien. Kijk door het kijkgaatje om de film te zien. Je kan hebben om een ​​paar gaten te raken op het deksel van de doos schoen, als er niet genoeg licht om de film te zien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha