Movie paar ideeën Kostuum

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 0


Films kunnen koppels inspireren kostuum ideeën voor koppels, broers en zussen of vrienden. Dit zijn meestal de kostuums mensen ervoor kiezen om te dragen voor themafeesten tijdens het Halloween seizoen en kan worden gemaakt van objecten in je garderobe of gekocht in alles, van party winkels.

Frankenstein en zijn bruid

Frankenstein en zijn bruid kostuums vergen veel haarlak, make-up en kleding spectrale. Deze kostuums zijn meestal op voorraad bij Halloween speciaalzaken.

007 en Bond Girl

Een heer met veel branie wordt James Bond met een elegant kostuum, zonnebril en een nep-pistool. Een Bond Girl kan kleden in haar jurk meer elegant maar sexy en proberen met een buitenlands accent geloofwaardig te spreken.


Juno en Paulie Bleeker

kostuums "Juno" kan worden gecreëerd door garderobe bijna iedereen's. Voor Juno, creëren een nep buik (probeer een kussen) en voeg een gestreept shirt en jeans. Voor Paulie, zet in korte broek turnen goud, een bruin shirt en een gouden band. Kniekousen en loopschoenen zijn optioneel.

Jack Skellington en Sally

Kanaal "The Nightmare Before Christmas", met dit echtpaar. Sally zal een lappendeken jurk, een lange rode pruik en laarzen zwarten nodig. Jack Skellington sport een gestreepte jas en broek zwarten. Enige vaardigheid in de make-up is nodig om deze kostuums trekken zonder maskers.

The Flintstones

Wilma draagt ​​een fel oranje broodje op de top van haar hoofd, een parelsnoer en een witte jurk schouder. Fred, met een hoofd van rommelig haar, gekleed in een blauwe das en een lange shirt-jurk met oranje driehoeken afgedrukt. Shorts zijn een optie voor mannen die niet comfortabel voelt strutting in kleding.

kerstman en kerstvrouw

Neem een ​​lange witte baard en een pak van de Kerstman in een speciaalzaak, of maak je eigen met rode en witte stof. Vergeet niet de hoed en de riem van de Kerstman. Mevrouw Claus heeft meer vrijheid met haar jurk, hoewel het vergelijkbaar met de Kerstman moet zijn.

Austin Powers and Love Interest

Austin Powers sport tacky 70s jurk met scheve tanden, glazen en raar kapsel. Het wordt aanbevolen dat veel ruches en fluweel. Spreek met je beste Britse accent. Zijn liefde belang moeten dragen een jurk stijl go-go (zie Heather Graham of Elizabeth Hurley in de eerste twee films, "Austin Powers").

Danny Zuko en Sandy Olsson uit Grease

Sandy kan zowel een traditionele poedel rok en trui, of haar laatste outfit van rode hakken, leren broek en een strakke zwarte top, uit de schouder te dragen. Danny Zuko moet Slicked haar, een zwart lederen jas en broek zwarten. Om een ​​paar liedjes te zingen "Grease" om het volledige effect te creëren.

Shrek en Fiona

U zult groene body paint en make-up, een aantal middeleeuwse kleding, en een aantal lange groene oren nodig. Shrek draagt ​​een bruine vest over een witte tuniek. Vergeet niet de kroon van Fiona.

Andere Ideeën

Karakter kostuums zoals Jasmine en Aladdin, Belle en het Beest, Assepoester en Prince Charming, Popeye en Olivia, en Roger en Jessica Rabbit kan worden gevonden in de meeste kostuum winkels of speciaalzaken Halloween. Andere ideeën zijn de heer en mevrouw Smith, Rhett Butler en Scarlett O'Hara in "Gone with the Wind," Harry Potter en Ginny Wemel, Edward en Bella van de "Twilight", en Lucy en Ricky van "I Love Lucy."

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha