Motivatie tips: 10 redenen waarom u zou moeten durven om fouten te makenMotivatie tips: 10 redenen waarom u zou moeten durven om fouten te maken

Bent u bang om risico's te nemen? Niet altijd de veiligste route en nooit bewegen buiten je comfort zone? Als deze waarnemingen worden beschreven, dan kon je missen op een kavel. Nemen van een aantal berekende risico's en het leggen van de fouten die afkomstig zijn van deze, het is allemaal een deel van het leven. En 'hoe om te leren hoe we groeien en hoe we dingen in het leven te bereiken. Als je zo bang voor het maken van een fout die je nog nooit een risico te nemen, neem dan een kijkje op onze top tien redenen waarom de moed om fouten maken kan goed voor u zijn:

1. De enige serieuze fout is dat je niet leren van

Het maken van een fout is een zonde; dezelfde fout maken weer is zelfs nalatig! We leren van onze fouten voor ons hele leven. Vanaf onze eerste stappen als een baby te maken met relaties, geld en arbeid op oudere leeftijd; als we geen fouten je maakt, dan kunnen we nooit weten hoe ver we kunnen gaan ...


2. Wanneer u een paard te vallen, gaan weer rechtdoor

Er zijn zo veel clichés we hier gebruiken; Als het de eerste keer niet lukt, probeer, probeer het opnieuw, en ga zo maar door. Maar het belangrijkste is om te leren van je fouten, geef niet op en probeer het opnieuw. Er is altijd nog een kans of een andere manier om te proberen om iets te krijgen. Alle fouten doen helpt u om de juiste weg te vinden.

3. Damn! Dat was dicht!

Fouten zijn een geweldige manier om ons te leren te waarderen wat we hebben. Als u nog nooit een voet buiten de stoep zonder te kijken en een auto is overleden, in inches, dan weet je wat we bedoelen, en dat is niet een fout die je twee keer zal maken.

4. Fouten maken je nog meer bepaald

Fouten worden alleen demotiverend, als je laat het zijn. In plaats van verhuur van een vergissing om naar beneden te gooien, beoordelen waar je fout ging, leren en ga voor het weer. Gebruik de fout om het nog meer vastberaden om te slagen en worden dankbaar voor deze fout.

5. Het leven is één lange experiment

De mannen hebben de maan bereikt, aan het einde, maar niet eerder dan dat de NASA een deurklink van een veel testen had gemaakt, het experimenteren en het doen van een aantal verschrikkelijke fouten langs de weg. Ze zou de eerste keer dat een van hun raketten ontplofte op het lanceerplatform hebben gegeven, maar dat deden ze niet en ze kwamen op het einde. Zodat u uw doelen te bereiken als je niet tegenhouden.

6. Vergissen is menselijk

Goedkeuren van de strategie van deze zin: 'Vergissen is menselijk, vergeven goddelijk'. Of, met andere woorden, als je een fout maakt, hoef je niet zelf in elkaar slaan over het! We zijn allemaal mensen en fouten maken is onderdeel van de menselijke conditie, zodat wanneer je een fout maakt, vergeef jezelf en ga verder.

7. Fouten toelaten om anderen te helpen

Als je fouten hebt gemaakt, kun je anderen niet te onderwijzen. U kunt uw kinderen te vertellen om niet te gaan om hun fiets neer, zonder vast te houden aan het stuur, want als je deed als kind, je viel! Hetzelfde geldt als je ouder bent, wat je leert van je fouten geeft u de wijsheid in staat zijn om anderen te adviseren.

8. Het nemen van risico's en het maken van fouten maakt je een sterker persoon

Stel je een perfect leven te hebben geleefd, zonder een enkele fout en dan ineens je het maken. Het zou verwoestende zijn! In feite, als je elk klein foutje te doen, het maakt je sterker en beter voorbereid voor de volgende.

9. Fouten kunnen een tijdige wake-up call zijn

Soms kan het leven een beetje 'te makkelijk geworden en we hebben zelfgenoegzaam geworden. Een fout kan een goede herinnering dat we nodig hebben om onze hoede blijven te allen tijde en waakzaam zijn van wat er kan komen om de hoek zijn.

10. Wie wint durft

Dit motto van de Britse Special Forces vat waarom je moet durven om fouten te maken. U hoeft niet te gijzelaars te redden van een terroristische situatie dit perspectief te nemen, maar wel zeggen dat als je bang bent err te veel, gewoon nooit proberen.

Wat ze niet durven risico's te nemen en fouten te maken, heeft nooit de kans om champagne te drinken! Dus niet ontmoedigen door uw fouten, integendeel, worden opgewekt, want elke fout die je maakt je dichter bij de realisatie van uw doelen en doelstellingen zal brengen, en al snel, krijg je champagne drinken en vieren uw overwinning!

Gelukkig blijven en de moed om fouten te maken!

Super
(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  1   2
Juli- 12, 2015 | 19:23:17 | later 6 uur

Je bent zo goed! Bedankt!

  1   0
Juli- 12, 2015 | 23:26:24 | later 10 uur

Hou tips!

  5   2
Juli- 13, 2015 | 01:44:52 | later 12 uur

Incredible site!

  4   1
Juli- 13, 2015 | 09:34:40 | later 20 uur

Geweldig!

  5   1
Juli- 13, 2015 | 12:49:30 | later 23 uur

Ik lees uw site regelmatig! I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha