Mother's Day Special - Hoe Flaunt Plastische Abs als Britney?Iedereen wil gebeeldhouwd wasbord abs. In het middelste gedeelte uitstekend gesneden kan elke outfit er goed uitzien op je. Wasbord abs gaan over meer dan alleen maar ziet er goed uit; het gaat om het hebben van een sterke kern die zorgt voor het behoud van een goede houding en het verbeteren van functionele fitness.

Nou hier is een goed nieuws dat je kunt gebruiken. U zult verrast zijn om te weten dat we allemaal een kofferbak sixpack hieronder, die is bedekt met een ruime hoeveelheid vet. Om dat sixpack te krijgen, moet u eerst lager het percentage lichaamsvet. Dit kan door calorische restrictie en beheer.


Grote lichamen zijn gemaakt in de keuken, dus je begint op te ruimen uw eetgewoonten.

 • Verminder verwerkte voedingsmiddelen en hebben vijf of zes kleine maaltijden gedurende de dag om rev up van uw stofwisseling.
 • Verwijder elke zondaar, voedingsmiddelen met een hoge calorische waarde uit uw hapje en koelkast en voorraad op gezonde voeding.
 • Proberen te eten eenvoudig eten gekookt thuis zoveel mogelijk als ze zijn veel gezonder en weinig calorieën
 • Op tijd eten en eet kleine maaltijden. Eet elke twee uur op de piek van de stofwisseling
 • Blijf weg van junk/fast food/direct zo laag zijn over voeding en hoog op de calorieën.
 • Omvatten veel van het leven-dieet voedingsmiddelen zoals bonen, bessen en andere vezelig voedsel om zich te ontdoen van die buik vet. (Bekijk mijn video on oefeningen om buikvet te verliezen)

40 minuten cardio meeste dagen van de week.

Crunches, kern en andere buikspieroefeningen moet om de andere dag te versterken en de spieren van de romp en kijk zichtbaar veel dunner als de spieren strak verpakt worden gedaan. Verveeld van de gebruikelijke crunches, probeer mijn voeten ab oefeningen.

En nu voor de abs sexy Britney:

Het is raadzaam om abs of spiergroepen werken op afwisselende dagen. Oefeningen met gewichten leiden tot kleine scheurtjes microscopische, en ze 48 uur rust nodig heeft voordat weer aan het werk.

 • Warming-up voor 5 tot 7 minuten en omvatten 40 minuten van intense cardio sessie.
 • Kies wat je het meest genieten. De mogelijkheden zijn enorm cardio - zelfs dans in het comfort van uw kamer wordt beschouwd als cardio. Wandelen, zwemmen, fietsen, hardlopen, joggen, springen, traplopen zijn allemaal goede opties cardio.
 • Afkoelen voor 5-6 minuten en ga verder met je buikspieren toon.
 • Doe 50 herhalingen elk van de volgende ab oefeningen. Herhaal de sequentie 3 keer voor een totaal van maximaal 600 kraken.
 • Als u nieuw uit te oefenen zijn dan beginnen met 20 en geleidelijk op te bouwen tot 50 van elk.

Crunches:

Liggend op zijn rug op de mat met de onderkant van de voeten aan de grond, zodat de poten in een V-vorm omgekeerd. Met zijn handen achter zijn hoofd en ellebogen steken, til je schouders van de grond, met de hulp van uw buikspieren. In dit te doen, knijp je buikspieren. Houd deze positie voor een tweede aan de top voordat ze naar beneden met de buikspieren.

Twists fiets:

Liggende positie van de crisis, met zijn handen achter zijn hoofd, breng je linkerbeen naar je maag raak je rechter elleboog. Met een twist in je lichaam, te malen op en neer.

Been brengt:

Ga liggen op de grond. Hef je benen in de lucht met zijn voeten wijzend naar het plafond en de voeten gekruist. Til je hoofd omhoog, zodat deze loskomt van de grond te 4inches.

Eindigen deze met een stuk handen uit te breiden tot zijn schouders en benen naar de voorkant.

De tegengestelde spiergroep moet ook worden versterkt, dan werken de onderrug elke keer naar het versterken van uw ab. Hier is een eenvoudige oefening van ab versterking:

 1. Rusten op zijn buik met zijn uitgestrekte armen in de voorkant van je
 2. Til je rechterbeen een paar centimeter van de grond. Houd gedurende 2 tellen en lagere
 3. Til het linkerbeen en verder afwisselend 20 keer
 4. Nu laat de poot en hef je rechterarm zo hoog mogelijk en houd voor 2 telt en lagere
 5. Herhaal links en afwisselend 20 keer.
 6. Probeer nu het linkerbeen en rechterarm samen tillen. Houd gedurende 2 tellen en herhaal aan de linkerzijde
 7. Plaatsvervanger voor 10- 12 keer
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha