Mooie voeten voor alle met teennagels valseKunstnagels zijn altijd erg populair vandaag nowadays.Women graag mooie handen en nagels van de voeten te hebben en niet iedereen is gezegend met een goede nagels, zodat ze kiezen voor kunstmatige acryl of gel nailsdepending op hun keuze. Valse teennagels voor vrouwen zijn zeer vergelijkbaar met nep nagels. Om acryl of gel nagels te krijgen wat je nodig hebt om te gaan naar een echte sedan bedoeld voor deze diensten. Kunstnagels kit, teennagels kunstmatige kits zijn verkrijgbaar in market.They komen in vele keuzes als effen kleur of die airbrush nail art ook. De kit heeft standaard afmetingen die meestal geschikt voor alle soorten nagels, en dat kan door de volgende stappen eenvoudig worden toegepast bij huis.

Hoe je nep nagels voor vrouwen van toepassing


Selecteer het juiste formaat, zorg ervoor dat ze passen op je de gehele nagel of het bestand aan te passen.

Breng een druppel lijm op de onderkant van de tip in de kabel of wat we zeggen goed nagel om de nagel en druk stevig geperst gedurende 30 seconden. Als de lijm in contact komt met de huid, gebruik dan een make-up remover met aceton te ontbinden of gebruik kunnen Konad of Ranara tip verwijderen gebruiken om af te smelten.

Gebruik speciale cutters beoogt de nagel gesneden om de lengte van de nagels en het gewenste bestand en de vorm van de vrije randen.

Als uw nagels met behulp van gewone vervolgens verf ze met nagel kleur die je wilt, en ta-da je bent klaar.

Als je ze je trek te verwijderen, gebruik dan een op basis van aceton nagellakremover om te genieten en maak de nagels of het gebruik kan Konad gebruiken of tip Ranara verwijdering .Mijn favoriet Konad is één, maar je kunt gaan met alternatieven. Ook verzorgen van uw nagels bij het dragen van schoenen gevuld dekens als losse of zieke nagels muur kan de neiging om te breken in deze situaties en kan ernstig letsel veroorzaken.

Naast het hebben van één of twee nadelen lijken geweldig en zeer mooi. Je moet ze eens te proberen, want het zijn de vrouwen weten dat elk lichaam graag hebben mooie voeten en deze kunstmatige nagels voor vrouwen voegen een mooie touch aan je voeten.

Hier nail art app voor Android om u te helpen de kunst nagel thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha