Mooi Oog Make-up voor een romantische date - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sNa een speciale datum komen? Verward met wat make-up doen? Dan zou ik zeggen laat je ogen doen al het praten! Ja, de schitterende make-up oog kan iedereen zwakke gaan in de knieën! Dus, vandaag heb ik een mooi, zacht, maar de truc voor een romantische date prefect. Het heeft de perfecte mix van kleuren, die zoete lijkt en tegelijkertijd geeft een kruid van rokerigheid.

Gebruikte producten:

Laten we eens een kijkje nemen op de producten die worden gebruikt in deze make-up les:


  • Maybelline Colossal Mascara
  • Elf 144 oogschaduw licht goud, rood en schaduw zwart roze oog
  • Revlon Oogschaduw Palet in zand
  • Lotus Herbals Kajal Black
  • Kryolan Supra kleur Interferenz voor roze roombasis goud.

Romantische Date Eye Make-up Look Tutorial:

Volg de stappen om de magie van de romantische blik datum oog make-up te maken:

Stap 1:

Breng een concealer om donkere kringen te verbergen en stellen met uw favoriete poedervorm start met een schone en frisse make-up. Laad dan een zachte borstel met losse poeder of compact en breng het over de concealer de plooivorming van de toegepaste producten stoppen.

Dan, neem een ​​romige rose goud basis. U kunt ook een zacht potlood roze oog of een romige basis te gebruiken voor deze stap. Gebruik je ringvinger en dep het product voor een nauwkeurige en uniforme toepassing.

Stap 2:

Kies vervolgens een rozerood oogschaduw in matte afwerking en toepassen op de plooi van je ogen.

Stap 3:

Neem een ​​Smudger wegsmelten de harde randen achtergelaten door de roze crème basis goud. Dus, kies een mooi licht gouden oogschaduw voorkeur satijn of glanzende afwerking zoals zij wijst op de ogen heel goed voor de avonden en nachten uit. Dep het product en toepassen op uw gehele gebied van het ooglid. Laag oogschaduw op basis romige vies als de romige base kleverig en zal de oogschaduw plaats bevatten voor een lange tijd. Het is beter om een ​​zwaaiende beweging te voorkomen dat toepassing van oogschaduw op het ooglid gedeelte om een ​​goede kleurintensiteit te bouwen.

Stap 4:

Neem een ​​highlighter oogschaduw zacht naar de binnenste hoek van je ogen traanbuis. De oogschaduw kan glanzende of matte afwerking zijn. Het hangt allemaal af van uw voorkeuren. Vervolgens langs de bovenste wimperlijn dik met een gel coating of een zwarte kohl potlood. Nu, met een borstel of een potlood smudge en verzachten de harde lijn van kohl om de verschijning van oog make-up te verzachten.

Stap 5:

Plaats een mat zwart in een zachte borstel om de buitenste hoek van het oog met een zeer lichte hand als we niet willen om dit te laten zien er erg dramatisch, Wat je wilt is een zachte look met een vleugje rokerigheid. Gebruik nu een buffer schone of borstel om de kleur van de fusie mengen met de rode roos in de plooi. Bedenk dat in dit stadium, is het zeer belangrijk om de oogschaduw mengen rozerood, goud en zwarte vloer een mooie kleurovergang maken. Anders zou eindigen op zoek sterk en stijf. Gebruik een patroon van licht windscherm.

Dan, breng dan een roze oogschaduw rood en goud van het gebied van het onderste ooglid voor een uniforme afwerking oog make-up. Lijn uw ogen met een romige, lange zwarte kohl. Volg hem om je wimpers te krullen en vergeet niet om mascara gelden voor die mooie volle wimpers! Werk af met een hoogtepunt schaduw sprankelende van uw keuze onder het hoogste punt van de wenkbrauwen naar de oog make-up op te tillen.

Dat is het! Een oog make-up zeer vers en zachte look met een vleugje rokerigheid gemaakt voor die perfecte date met een speciaal iemand!

Diner bij kaarslicht of een nacht in de pub-rock dit aspect zal overal zijn! Dus, sla de datum weg met deze look dun maar warm!

Ik hoop dat dit romantische date oog make-up look zelfstudie was behulpzaam! En vergeet niet om uw mening met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha