Mooi Oog Make-up Tutorial Geïnspireerd door Deepika PadukoneDeepika Padukone, nieuwste hartenbreker van Bollywood, is niet alleen een getalenteerde actrice, maar het is ook een diva stijl! Slaagt er altijd in om er prachtig uit met een rijke klank van bruin leer perfect. Ze brengt de prachtige kat eyeliner look met gewaagde rode lippen met aplomb. Deepika heeft dit al populair kijk makeup genomen om stratosferische hoogten! En 'zeker een van de meest veelzijdige en klassieke look, een favoriet van alle tijden, met alle fans van make-up. U kunt de sport voor een feest, datum, avondje uit met de familie of gewoon terwijl opknoping uit met vrienden. Deze look-up kan kijken prachtig zelfs tijdens een formele avond. Ik weet zeker dat ieder van jullie vindt een heleboel redenen om te proberen deze schitterende make-up look!

Deepika Padukone Eye Make-up Tutorial:

Hier is een stap voor stap procedure van Deepika Padukone oog make-up tutorial over hoe om te kijken prachtig:


Stap 1:

Breng een oogcrème om de ogen te hydrateren. Deze stap zal helpen om de controle van droge plekken, die kunnen optreden na het aanbrengen van concealer te behouden. Dan, neem een ​​volledige dekking concealer om donkere kringen te verbergen en een vlekkeloze basis. Stel de corrector met een compact poeder om plooivorming van het product te voorkomen.

We beginnen met oog make-up. Breng een romige basis van uw ooglid gebied om pigmentatie lichter worden en dat de vitaliteit van het ooglid oogschaduw later toegepast. Vervolgens voorzichtig vlekken de romige basis met een stijve platte oogschaduw kwast.

Stap 2:

Neem een ​​crèmekleurige oogschaduw perzik-achtige zachte en toe te passen over de basis crème. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Dag van Elf op het Strand voor oogschaduw palet oogschaduw crèmekleurige mat en vervolgens overgoten met een zachte perzik blush van Inglot repliceren de perzik en crèmekleurige zachte, Deepika draagt.

Stap 3:

Neem een ​​doffe oranje-bruine oogschaduw op te treden als een kleur overgang voor uw gebied fold en start het definiëren van uw regio vouw. Het gebied vouw van de ogen kunnen eenvoudig worden gevonden met hun ogen open, de plaats waar het oog bochten en zit in een contactdoos de vouw. Deze stap zal dimensie toe te voegen en brengen van uw vouw gebied om de illusie van diepe ogen te geven. Ik gebruikte de Kryolan Matte Blush in Mocha als oogschaduw om dit recht stap te krijgen.

Stap 4:

Gebruik een donkere matte bruine oogschaduw en beginnen aan de plooi, iets sterker dan de vorige stap om meer diepte aan uw ogen te definiëren. Deze stap is eenvoudig te realiseren met een kwast mengen zacht en imiteren wisser beweging door de bocht gebied van de ogen. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Avon Mocha Eyeshadow Palette voor het medium matte bruine oogschaduw. Dan gelden dezelfde oogschaduw aan de onderste wimperlijn om de oog make-up in evenwicht te brengen. Toepassing Kajal naakt op de waterlijn van je ogen als de ogen Deepika's zijn naakt in dit plaatje. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Oriflame Naakt Kajal.

Stap 5:

Eyeliner is de definitie het meest belangrijk voor de ogen in deze make-up look. Neem een ​​gel liner in zwarte of donkere vloeibare eyeliner en beginnen met het tekenen van een dikke lijn op de bovenste wimperlijn, langzaam vleugel voering in een abrupt einde. Ik gebruikte de Kryolan zwarte eyeliner aan die donkere lijnen te krijgen.

En we zijn klaar! Nee, je hoeft een kloon Deepika niet om er mooi! Maar deze look make-up voor Deepika! Maak deze look uw! Probeer deze oog make-up zoals Deepika Padukone en kijken prachtig. Koppel dit oog make-up met vette rode lippenstift rocken enige partij of 's avonds. Het is een klassieke look die nooit oud wordt. Experimenteer met je make-up kit, niet alleen de stok met de kohl en lipstick getest!

Was deze tutorial nuttig? Laat uw antwoorden niet met ons delen in de commentaren hieronder. En als je opheldering nodig over de tutorial, aarzel dan niet om te vragen.

Artikelen niet te missen:

  • Angelina Jolie Inspired Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto's
  • Priyanka Chopra Inspired Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto's
  • Katrina Kaif Geïnspireerd Eye Make-up Tutorial - Met gedetailleerde stappen & Pictures
  • 1960 Bollywood Inspired Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen & Pictures
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha