Molecuul om buikvet te verbrandenZwitserse onderzoekers zullen blijven deze revolutionaire ontdekking volgen

Het molecuul in kwestie, het stimuleren van de vorming van bruin vet, een belangrijke factor voor de mobilisatie van vet deposito's van witte vet, die bij voorkeur in de buik. Zwitserse onderzoekers zullen blijven deze revolutionaire ontdekking volgen, je zou kunnen eindigen met buikvet. weet de details van de ontdekking.

In feite is het onderzoek uitgevoerd door Markus Stoffel ontwikkeld, een molecuul dat bruin vet activeert, het stimuleren van hun opleiding. Het is duidelijk dat de bruine vet of bruin is een echte fabriek verbrandt vet, want het genereert veel warmte, van verwijder vet wit afgezet in het lichaam.


Bruin vet is in zwaarlijvige mensen verminderd, hetgeen bepalend van overgewicht, voorzover bruine vet is essentieel voor u Dompel deposito's van witte vet, wat resulteert in gewichtsverlies.

Genoemd molecuul werkt op het niveau van genen die de productie van warmte te regelen en onderhouden lichaamstemperatuur, klimaatverandering. Op deze wijze functioneren als een thermostaat om de vorming van bruin vet stimuleren, waardoor verbranden buikvet.

Dit verschijnsel wordt geactiveerd normale problemen koud is het laboratorium dat gedwongen handelen op kleine stukjes RNA. Het molecuul ontwikkeld bemoeien op de fragmenten die deze informatie te decoderen, cellulaire metabolisme versnellen r met de vorming van bruine vetcellen, en lage temperaturen.

Voor nu, een veelbelovende hoop dat je zou kunnen helpen om verbranden buikvet, misschien wel voor altijd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha