Moeder naar bed gaatMama en papa waren tv kijken toen mama zei dat ik ben moe, het is laat, ik ga naar bed. Maar voordat u gaat slapen, deed hij vele activiteiten.

Mama en papa waren tv kijken toen mama zei: "Ik ben moe, het is laat, ik ga naar bed." Hij ging naar de keuken om broodjes te maken voor de volgende dag. Natte popcorn containers.

Hij nam het vlees uit de vriezer voor het diner de volgende dag, gecontroleerd of er genoeg graan, vulde de suikerpot, zet lepels en kommen van het ontbijt op de tafel en liet de koffie klaar.


Hij zette de natte kleren in de droger wordt uw wasgoed in de wasmachine, gestreken een shirt en naaide een knop, speelgoed verzameld, begon de telefoon op te laden en zet het telefoonboek. Hij de planten water, vuilniszak vastgebonden en gaf hem een ​​handdoek. Gaapte, uitgerekt, en ging in de slaapkamer. Pauzeerde even om een ​​notitie aan de leraar te schrijven, telde het geld voor de tour en nam een ​​boek dat was onder de stoel.

Hij tekende een kaart voor een vriend en schreef het adres op de envelop, schreef een nota aan de slager en zet het allemaal samen om uw handtas. Moeder droogt dan je gezicht met gewassen, op rimpel crème, tanden en nagels gewassen. Vader schreeuwde "Ik dacht dat je het naar bed gaan."Ik ga," zei hij. Doe een beetje 'van het water in het kanaal van de hond en de kat mee naar het balkon, sloot de deur en zette de veranda licht.

Hij keek naar de kinderen, de lichten uitgeschakeld en televisie, nam een ​​shirt, gooide de sokken in de wasmand en sprak met één van hen die nog huiswerk aan het doen was. In zijn kamer hij het alarm in te stellen, heeft de kleding voorbereid voor de volgende dag, minimaal beval de schoenmaker.

05:57 toegevoegd aan de lijst van dringende zaken, zei dat zijn gebeden en weergegeven hun doelen te bereiken. Op dat moment, pa zette de tv en kondigde aan: "Ik ga naar bed." En dat deed hij, geen andere gedachten. Niets bijzonders?

Vraagt ​​u zich af waarom vrouwen langer leven? Omdat ze zijn gemaakt voor lange wandelingen (en kan niet sterven voordat je te veel te doen hebben)

Deze e-mail te sturen naar andere vrouwen, waarderen, en sommige mannen die de intelligentie om het te waarderen. Dan ... ga naar bed!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha