Moderne look Graphic Eye Make-up - Tutorial Met Steps & Gedetailleerde afbeeldingenVerveeld van het kijken elke dag hetzelfde? Wilt u iets fris en elegant proberen? Vandaag brengen wij u een super strakke en moderne look. Je mag niet bereid om elke dag te dragen, maar je zal zeker met ons eens zijn dat dit oog make-up graphics zijn leuk en een geweldige manier om een ​​speciale dag te vieren! U kunt deze functie gebruiken om uw overhemd of uw favoriete stuk geometrisch abstract nek te vullen. Zowel het college partij gebeurt of een avondje uit met vrienden, zal deze make-up look zeker de aandacht trekken!

Moderne Grafische Eye Make-up Tutorial:

Verlangen om meer te leren over deze mooie look precisie graphics voor uw ogen? Dan krijg op, laten we het samen doen!


Stap 1:

Start de toepassing van een primer om oog rimpels en verkleuring van de oogschaduw te voorkomen. Dan trek je een kleine driehoekige buitenste hoek van het oog. Begin met het aansluiten van een denkbeeldige lijn vanaf de onderste wimperlijn aan de wenkbrauwen gebied van het oog naar de buitenste v oog te lokaliseren. Het is beter om romige Kohl gebruiken deze stap zoals later zal helpen eenvoudig mengen van het product. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Lotus Herbals Kajal in Black. Als de make-up look is modern en grafisch, kunnen we een cellotape buitenste hoek van het oog te gebruiken. Het zal fungeren als een gids voor de oog make-up en zal ook het creëren van een vleugel scherpe hoek van het oog.

Stap 2:

Maak een dunne lijn in de plooi van het oog. Begin met tekenen kleinere schoten van het gebied van het oog naar de buitenste hoek van de vouw. Gebruik dezelfde Lotus Herbals Kajal in zwart voor deze nieuwe stap.

Stap 3:

Neem een ​​scrub borstel of kwast-type potlood om de scherpe randen in het oog make-up voorzichtig te verzachten. Gebruik een lichte hand om meng voorzichtig kajal naar binnen in het midden van het oog, maar het verlaten van lege het deksel oogbeweging een kleine ruimte. Hier gebruikte ik de borstel Smudger oog Colorbar voor deze stap.

Stap 4:

Vervolgens stelt de kohl romige oogschaduw aangebracht met een matzwarte om de kleurintensiteit te verbeteren en ook de formule om de vorming van plooien te vermijden. Hier, ik gebruikte de Kryolan matzwarte oogschaduw. Het beste is om het gebied schoon en vouw van het oog zeer sterk voor deze look make-up te houden, dus als je hebt verknald oogschaduw of eyeliner, kunt u gemakkelijk gebruik maken van een katoenen bal en veeg de randen.

Stap 5:

Neem een ​​diepe zwarte vloeibare eyeliner en markeer uw gebied plooi van de ogen om een ​​kijkje te geven en voel me sterk en heldere ogen. Plaats de pink op zijn wangen voor evenwicht en beginnen met het tekenen van de eyeliner langzaam zachte slagen kort. Hier, ik gebruikte de zwarte vloeibare liner Kryolan. Breng daarna een crèmebasis glanzend in het centrum van beweging van het ooglid. Deze stap zal helpen om licht toe te voegen aan het oog make-up en ook de ogen groter lijken. Hier, heb ik gesolliciteerd oogschaduw Maybelline Color Tattoo in Bad brons.

Stap 6:

Breng een lichte champagne kleur oogschaduw of satijn shimmer oogschaduw over de crème, die eerder werd toegepast. Deze stap kan met de vingers, en met een borstel. Gelden dezelfde romige zwarte kohl drijvende zone van je ogen. Breng daarna de vereiste hoeveelheid mascara op wimpers dikker effect bieden. Reinig elke val outs en onder ogen te verbergen om een ​​zwoele en schone effect voor uw ogen te geven. Breng een zachte champagne of crèmekleurige glinsterende oogschaduw hoek binnenste zone voorhoofd bot en traanbuis gebied van het oog om je ogen te benadrukken. Deze stap maakt de look en feel oog make-up.

En daar heb je het-ogen die kunnen doden! Probeer de volgende keer dat je iets anders wilt doen. Ik beloof u dat u zult genieten van de manier waarop je kijkt. Dit is een krachtig aspect voor een krachtige vrouw, en dat ben jij!

Heeft u genieten van dit artikel? Laat uw antwoorden niet met ons delen in de commentaren hieronder.

Artikelen niet te missen:

  • Overweldigende Wit en Paars Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto's
  • Schitterende make-up Green Eye Shadows - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto's
  • Snijd dramatische bochten Arabisch Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto's
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha