Mijn internet verbinding wordt verbroken tijdens het downloadenWanneer u probeert een bestand op het internet te downloaden, nog meer betrouwbare verbinding kan mislukken. Vaak is het falen van verbinding slechts af probleem. Echter, kan de verbinding met het internet elke keer dat u probeert een bestand te downloaden vallen als er iets mis is met het bestand, de server of het netwerk.

Bestand is te groot

Grote bestanden veroorzaken soms het falen van het downloaden of het verlies van de internetverbinding. Dit komt vaker voor als u een langzame of slechte verbinding, zoals dial-up internet. Video-en game-bestanden meer dan 1GB zijn meestal te groot voor een tragere verbinding. Sommige programma's, zoals WinZip, File Splitter en HJ-Split, kunt u grote bestanden in kleinere delen te downloaden. Wanneer u klaar bent met het downloaden van de stukken, de programma's combineren de stukken voor u.

Heavy Traffic of trage verbinding

Internet verbinding valt soms tijdens periodes van zwaar verkeer. Zwaar verkeer plaatsvindt in het weekend en op feestdagen. Het verkeer wordt steeds meer in de namiddag, wanneer veel mensen verlaten de school en werk voor de dag. Als je problemen hebt het bestand te downloaden, probeer het downloaden tijdens drukke perioden. Downloaden van een bestand 's avonds laat kan veroorloven om de bestanden sneller en is minder waarschijnlijk geen verbinding met het internet.


File corruptie

De download kan mislukken als het bestand beschadigd is. Bestandssysteem corruptie gebeurt er als je verliest uw verbinding met het internet, zelfs als het valt uit voor een of twee seconden. Deze daling verstoort de overdracht van gegevens, zodat slechts een deel van de download ontvangen. Als u probeert een beschadigd bestand opent, verschijnt er een foutmelding. In dat geval verwijdert u het beschadigde bestand en probeer het te downloaden.

Download Problemen oplossen

Als u een inbelverbinding traag, en wat je nodig hebt om bestanden te downloaden vaak, upgraden naar een breedbandverbinding voor het beste resultaat. Zelfs een klein bestand duurt uren om te downloaden via dial-up. Snellere aansluitingen kunt u bestanden downloaden in een paar minuten.

Als een download mislukt steeds, check de bron voor een ander te downloaden spiegel. De spiegels zijn andere servers dat het bestand dat u wilt downloaden hosten. Een alternatieve server kunnen werken, zelfs als de primaire server niet.

Probeer een andere download manager. Alle browsers komen met hun Internet download manager, maar ze hebben niet de kenmerken van de derde beheerder zoals Orbit Downloader, FlashGet en Download Accelerator Plus.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha