Mijn 10 Best Beauty Secrets RevealedSchoonheid is veel meer bewonderd dan alleen een mooi gezicht. Uiterlijke verschijning is niet alleen een prachtige kans om het beste kijken, maar het is een spiegel voor uw algehele gezondheid. stralende huid is een weerspiegeling van een gezond en voedzaam dieet. Een glimlach schijnt fel vertelt de innerlijke zekerheid gesynchroniseerd met een gezonde houding. Zo is het kennen van de geheimen van schoonheid beste helpt u uw binnen en buiten schoonheid te ontdekken.

Hier zijn mijn 10 beste beauty geheimen in mijn ervaring.


Best Beauty Secrets!

Zonnebrandcrème:

Een goede zonnebrandcrème is een essentieel onderdeel van het systeem huidverzorging van elke vrouw. Maar als u vergeet uw zonnebrandcrème te verwijderen, kan de huid, die uiteindelijk zou kunnen leiden tot wat wordt genoemd als acne irriteren.

Ik weet het klinkt verschrikkelijk. Dus alles wat je hoeft te doen is het verwijderen van de zonnebrandcrème elke dag na je terug naar huis als de huid nodig heeft om te ademen gedurende minstens 8 uur per dag.

Vormgeving Alleen:

Als je een stuk minder tijd, maar wilt u toch uw best uitzien, kunt u alleen toepassen van een felle lippenstift, een lichte blos of eyeliner gevleugelde. Het zal helpen om een ​​kijkje "slechts" te creëren en zal je ziet er geweldig uit, zonder consumeren veel tijd.

Dab Moisturizer:

De meesten van ons wrijven een vochtinbrengende crème. We moeten nooit een vochtinbrengende crème wrijven op onze huid, omdat het verwijdert de maximale voordelen van moisturizer. Het moet gewoon klap op een vochtinbrengende crème op je huid. Op deze manier krijg je de maximale voordelen van de moisturizer, want het plakt aan het juiste adres.

Lip Liner:

Gebruik een lipliner die de natuurlijke kleur van de lippen en lippenstift past. Dit zal uw lippen voller en warmer. Echter, wees voorzichtig niet om de lijn van de lippen te breiden.

Valse Wimpers:

Valse wimpers kan niet natuurlijk lijken. Dus, om uw valse wimpers camoufleren met uw natuurlijke wimpers, mascara aanbrengen op hen. Dit zal uw wimpers zien er heel natuurlijk.

Hair Wash:

Nou, ik weet dat de meeste van jullie denken dat het wassen van je haar elke dag zal geen schade toebrengen, en nogal reinigen al het vuil uit het haar en de hoofdhuid. Maar dit is het ergste wat je voor je haar kan doen.

Je moet je haar niet shampoo die iedere dag als dit uw hoofdhuid en droog haar zal maken; Daarom zal de hoofdhuid om meer olie maken het haar smeren. Shampoo 4 keer in een week meer dan genoeg, zelfs in de zomer.

Foundation:

Het gaan toepassen foundation? Wachten !! Neem wat 'foundation (hoeveelheid gevallen) je handen en voeg een erwt hoeveelheid gel van Aloë Vera aan het en vervolgens toe te passen make-up. Het helpt bij een goede fundering toepassing en ook hydrateert en kalmeert de huid. Een suggestie is perfect voor de zomer als in de winter ook!

Bronzer:

Kocht een dure fles bronzer en wil het langer duren? Koop een iets donkerder tint van bronzer dat u nodig heeft. Voor het aanbrengen van bronzer donker, meng het met een aantal van uw dagelijkse moisturizer. Dit zal helpen om wat 'kleur bronzer zal je gezicht hydrateren en maak de fles bronzer langer mee te verlichten.

Nail Care:

Maak je nagels er gezonder en witter, het aanbrengen van een mengsel van citroen en zuiveringszout om de nagels. Dit zal uw nagels er gezonder en witter.

Concealer:

Aanbrengen met een concealer borstel of ruwe vingers misplaatst kan trekken en trek de huid ook. Gebruik je 'Ring Finger', dat is de zwakste vinger aan concealer. Dit voorkomt trekken en trekken gevoelige huid.

Veel succes aan iedereen!

Ik hoop dat deze top tien beauty geheimen zeker uw schoonheid te verkennen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha