Metingen van standaard kussenslopenKussenslopen, niet te verwarren met beschermende kussen, worden stoffen bekledingen gebruikt om de kussens schoon te houden en te coördineren (of contrast) het kussen met de andere bedden. Kussenslopen gewassen van tijd tot tijd - anders kussens zelf - en zijn veel gemakkelijker te wassen en drogen vergeleken met de kussens. Met behulp van de juiste maat maakt kussenslopen kussens comfortabeler en aantrekkelijker in elk formaat te gebruiken.

Afmetingen van kussens

Een kussen standaard algemeen gebruikt op bedden en full-size, is 20 bij 26 centimeter. Een kussen bed, gebruikt op queen bedden, is 20 tot 30 centimeter. Een kussen king size is 20 bij 36 centimeter.

Maatregelen kussenslopen

Kussenslopen moet iets groter zijn dan de kussens waarvoor zij bestemd zijn. Het open einde van de kussensloop strekt zich uit over ongeveer 6 centimeter voorbij het einde van het kussen om het kussen te houden is bedekt wanneer opgeschud en wanneer je slaapt op. Een kussensloop standaard is 21 cm breed en 32 cm lang. Een geval voor een kussen bed is breed 21 cm breed en 36 cm lang. Een kingsize kussensloop is 21 cm breed en 42 cm lang.


Kussenslopen niet beschikbaar?

Vaak kopen mensen wanneer ze kopen kussenslopen lakens, zodat het hele ensemble wedstrijden. Als de winkel is uit het kussen maat je nodig hebt, is het makkelijk om zelf te doen. Koop een extra vlakke plaat size dubbel om een ​​reeks te maken van twee, kussenslopen-queen of kingsize standaard.

Het maken van een set kussenslopen

Om een ​​set van twee standaard formaat kussenslopen te maken, moet je twee meter (72 inch) breed weefsel 44 centimeter. Voor een set van kussenslopen koningin, moet je 2 1/4 meter (81 inch) van de stof 44 centimeter breed. Een set van kussenslopen kingsize moet 2 1/2 meter (90 inch) van de stof 44 centimeter breed. Om kussenslopen te maken, snijden de stof in de helft. Voor een standaard formaat kussen, zal je eindigen met twee stukken stof elk 44 cm breed en 36 cm lang. Langs één zijde van 44 cm, maakt een zoom vouwen van de stof om de rug 1/2 inch. Pers. Draai de stof op de rug, deze keer 2 1/2 inch. Naai de zoom aan de onderkant van de vouw. Vouw nu de stof in de helft om een ​​stukje hebben off 22 cm breed en 32 1/2 centimeter in lengte. Zorg ervoor dat de afgewerkte kant van het bord naar binnen gericht. Sluit langs de resterende zijrand en de onderrand van de kussensloop, om de naad 1 inch voeren vanaf de rand van de stof. Draai het kussen goede kant naar buiten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha