Methoden om gewicht te veel kilo's te verliezenHoe om gewicht 11, 15, en 20 meer kilo's te verliezen

Methoden om gewicht te veel kilo's te verliezen zijn er vele. Voortdurend komt naar caloriearme diëten, ander eten combinaties, ontdekkingen over de eigenschappen van een aantal voedingsmiddelen, alternatieve behandelingen, medicijnen, enz. Branden Te leren kennen en kies je.

Het doel is om te weten afslanken als 11, 15, en 20 meer kilo's snel. Zoals we al zeiden zijn er vele manieren om gewicht te verliezen, hier zal ik je een aantal van hen te laten zien.


  • Diëten: Diëten die ervoor zorgt dat je verliest veel gewicht snel zijn degenen die zijn zeer restrictief dieet van 600 calorieën, dieet van 800 calorieën, zijn enkele voorbeelden. Anderen, zoals Dr. Atkins dieet, gebaseerd op eiwitten en vet dieet JV, etc. Diëten die zijn gebaseerd op de ontgiftende eigenschappen van voedingsmiddelen, zoals dieet ananas, artisjok, watermeloen, etc.
  • Alternatieve behandelingen: Behandelingen op basis van auriculaire (in bepaalde acupunctuurpunten op het oor) controle angst en de eetlust, helpt je snel gewicht te verliezen.
  • Drugs: bestaan ​​uit medicijnen, die over het algemeen fungeren als eetlustremmers of drivers angst, het verminderen van de eetlust, zoals sibutramine hydrochloride, leptine, ahornsiroop sap, enz.

Zoals je kunt zien zijn er veel methoden om gewicht te veel kilo's te verliezen, maar vanuit een medisch oogpunt, moeten deze methoden goed worden gecontroleerd door een gezondheidswerker.

Alle hebben over het algemeen contra-indicaties, en uiteindelijk, de belangrijkste te bereiken doel is om gewicht te verliezen op een gezonde en bewuste. Niets zal zijn Vermagering 11, 15 of 20 £, dus als we onze gezondheid complicaties, of als na de invoering van een van deze methoden, je uiteindelijk verloren kilo of meer.

Het is het beste om dat voedsel te begrijpen is een daad die we doen in ons leven en er doorheen, kan ons lichaam goed te laten functioneren, dus moeten we leren eten, misschien neem wat raad van al deze methoden, maar met objectieve criteria, zonder te worden betrokken bij de wens om veel gewicht te verliezen in een korte tijd, op het einde dit niet werkt, en alles wat je krijgt is complicaties Gezondheid en frustratie niet krijg verloren kilo is duurzaam.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha