Metallic Eyeshadow: hoe om te dragenJe hebt misschien geprobeerd in alle soorten oogschaduw, maar wat is echt 'in' op het moment, vooral tijdens de winter, is de neiging van metallic oogschaduw. Op de wereld circuit van de mode, deze groep van oogschaduw werd gezien op hellingen, maakte een verschijning op de rode loper en werd gepronkt de meest glamoureuze evenementen.

Metallic oogschaduw zijn voornamelijk besneeuwde of ijzige. Het is vooral in de kleur licht, en je vindt ze in de schaduw 'kale'. Deze soorten oogschaduw streamers of glinstert. Terwijl de meeste van de metallic oogschaduw zijn in lichte kleuren en naakten, kan een aantal van hen ook briljant, zoals kersen, perzik, roze en lila.


Het leuke is dat metallic oogschaduw, indien correct toegepast, kunt u alle make-up te nemen en de hele look een inkeping hoger. Maar, als onjuist toegepast, kan deze zelfde oogschaduw je bleke en spookachtige kijken.

Hier zijn een aantal eenvoudige stappen nog steeds uniek is voor metallic oogschaduw dragen:

Inzicht in de schaduw:

Terwijl het kiezen van uw metallic oogschaduw, is het belangrijk om het uiterlijk van elke schaduw en hoe de truc te voltooien begrijpen. Metallic tinten die zijn lichter en vonk, zoals zilver, glinsterend grijs of brons, hebben ze de neiging om een ​​kijkje te meer gedempt te nemen. De briljante metallic tinten zal je hele make-up kijken meer gedurfde en uitgesproken. Sommige van deze nuances die kunnen maken ogen kijken meer uitgesproken zijn licht roze, lila, mosgroen, blauwe maan, donker grijs en donker brons.

Gebruik de borstel:

In overeenstemming met de metallic oogschaduw, zorg ervoor dat u de borstel applicator of een oogschaduw borstel te gebruiken. Gebruik uw vingertoppen niet gebruiken om deze tinten toe te passen. Het is belangrijk om je oogschaduw goed te mengen, vooral met metallic kleuren. Neem wat van het poeder in de kwast of applicator. Zorg ervoor dat u de borstel schudden en niet op de schaduw te wrijven. Dit zal ervoor zorgen dat je niet te veel product te heffen op de borstel. Tik uit de schaduw die overtollige vallen.

Toepassing:

Houd de applicator aan de binnenkant van het oog. Nu is deze kruipen over de dekking in één keer (zorg ervoor dat u geen bewegingen heen en weer te maken, terwijl de toepassing metallic tinten). Uw kleur moet worden afgerond tegen het einde van uw wenkbrauwen. Om meer drama toe te voegen aan de ogen, herhaal het proces en hebben betrekking op de deksels in een ander schot.

Markeren de hoek kanaal water/binnenkant van het oog:

Neem een ​​wit of zilver metallic tint. Gebruik een kleine schaduw hoek oog borstel om dit toe te passen in de waterleiding of de binnenste hoek van de ogen. Dit zal helpen voeg meer reflectie maken van uw ogen pop uit. Het zal ook een spleet tussen de ogen en neus creëren. Deze truc werkt geweldig voor iedereen, maar het werkt het beste voor degenen die hebben kleine ogen en neus.

Voering in de gaten/benadrukken wimpers:

Omdat je het dragen van metallic kleuren, is er nog iets anders dat je kunt doen om het drama te verbeteren. Niet van toepassing eyeliner als je normaal zou doen met gewone oogschaduw. Als u absoluut moet je eyeliner, zorg ervoor dat je een zeer dunne lijn dicht te maken aan de wimpers. In plaats van een prominente eyeliner, maakt een strakke bekleding van het oog, of met andere woorden, het verlengen van de oogleden een beetje 'nauwkeurige toepassing van een voering potlood. U kunt gebruik maken van de zwarte of een andere kleur. Dit werk in de wimperlijn van de ogen en doen dit voor zowel de bovenste en onderste wimperlijn. Hierdoor wordt het uiterlijk van het metaal te verbeteren.

Mascara:

Werk af met mascara en je bent klaar om te pronken met uw stijl van metalen oprit internationale uitstraling bent!

Wow, dat was absoluut prachtig? Wij horen graag uw commentaar op wat lijkt geschapen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha