Meera Pure Coconut haar petrochemische beoordelingUitstekende voeding en rijke formule Hair petrochemische moet het proberen !!


Dus, hou je haar. Maar het is niet de beste voeding mogelijk? Smering is een van de belangrijkste stappen in een regime van haarverzorging. We moeten de olie ons haar minstens twee keer per week om diep te voeden en verzachten de vlechten. De Meera kokosolie is eetbaar formule met pure kokosnoot olie gewonnen uit 'Dala cover' om top kwaliteit te garanderen. Dit haar olie belooft haar te voeden in de diepte om ze gezond te houden.

Prijs en hoeveelheid:

INR 60 per 250 ml.


Ingrediënten:

Kokosolie en antioxidanten (INS319)

Mijn ervaring met Meera Pure Coconut Hair Oil:

Kokosolie haar Meera is in een plastic fles blauwe kleur. De fles is volledig ondoorzichtig en je kunt niet bijhouden van de hoeveelheid binnenkant resterende houden. Er is een sluitdop vibraties, die hermetisch gesloten en voorkomt het de productstroom. Zo, de verpakking is gemakkelijk te dragen en gemakkelijk te vervoeren. Er is nogal een mondstuk voorzien in de dop die wordt geleverd met een gat om het product gemakkelijk te doseren. Het is een gat om het product voor de eerste keer geen melding te boren.

Het haar olie komt uit als een heldere vloeistof zonder kleurstoffen. De geur is pure kokosolie .De geur is sterk en blijven lang op het haar na het aanbrengen. Als je niet van sterke geur dan kun je misschien niet als dit haar olie. Het is het beste om een ​​warme handdoek te wikkelen over je haar om uit de buurt van parfum te blijven. Dit zal ook helpen verzachten het haar olie en voeden van je lokken beter.

De consistentie van de olie haar is iets vettig en zwaar. De formule is loopneus en dun in de consistentie. Het verspreidt zich gemakkelijk en dia's op de hoofdhuid. Hoewel de olie haar voelt een beetje 'vet vanwege de rijke formule, eigenlijk voelt niet plakkerig aan haar. Het kan een kleine hoeveelheid van het product in vergelijking met andere haarolien licht op de markt.

Het haar olie diep voorwaarden en voedt het haar van wortel tot punt. Controleer droogheid en kroezen goed. De formule doet denken aan de beroemde kokosolie parachute haar. Als je droog haar, kroeshaar, dan deze formule zal zijn perfect voor je.

Omdat de formule is zeer rijk, de olie haar niet raken makkelijk afgewassen. Het kan ten minste twee of drie wassingen naar alle olie te verwijderen. Na het wassen, het haar voelt zacht, glanzend en gevoed. Dit haar olie kan ook alleen worden toegepast voor een half uur voor het wassen van je haar; nog steeds voedt en verzacht het haar vanwege de zware formule.

Mijn haar is erg droog en pluizig, en dit haar olie werkt perfect voor mij. En 'diep voedende, dus een keer per week massage met deze haar olie werkt ook goed voor je haar.

In het voordeel van Meera Pure Coconut Hair Oil:

 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Gemakkelijk beschikbaar zijn.
 • Goede deal voor de prijs.
 • Redelijke prijzen.
 • Formule Rich.
 • Verspreidt zich gemakkelijk over het haar.
 • Voedt diep en maakt haar zacht.
 • Het werkt goed op droog en kroeshaar.
 • Niet plakkerig.

Tegen Meera Pure Coconut Hair Oil:

 • Textuur is zwaar om te werken als een haar serum.
 • Vette formule.
 • Volledige lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.
 • Verpakking ondoorzichtige fles bemoeilijkt houden hoeveel houden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha