Meditatie Techniek: An Introduction To Wicca MeditatieWicca wordt vaak afgeschilderd als iets sinister en donker, in verband met heksen! Maar de realiteit is dat Wicca is een spirituele praktijk die gelooft dat alles in de natuur heeft een verbinding met de goddelijke energie. Sommige mensen vinden het leuk om te denken van deze energie als een god of meerdere goden en godinnen. Anderen zien het als een soort van universele kracht. U kunt echter niet verwijzen naar Wicca als een religie. Noch is het een sekte. Het hoeft niet om een ​​lijst van regels en voorschriften te volgen.

Je hoeft niet om een ​​deel van een groep om een ​​Wicca zijn. En niet eens nodig om alle Wicca tradities oefenen. U kunt gewoon vasthouden aan Wicca meditatie! Hij heeft een paar voorwaarden van hekserij en is vrij uniek. Als u wilt proberen en doe deze meditatie, beschouwen dit artikel als een definitieve gids. U bent gebonden aan veranderingen in uw leven te zien als je dit een gewoonte te maken.


Hoe weet meditatie Wicca?

Om meditatie Wicca behoren uit te voeren en krijgen de voordelen ervan, moet je een paar dingen en ik volgen?

Mindful kalmeren de zintuigen:

Het eerste wat je moet doen tijdens het beoefenen van Wicca meditatie is het conditioneren van de geest. Je moet ontspannen en comfortabel met de omgeving om je heen voelen. U kunt kaarsen, lampen en zelfs wierook tijdens het zingen te gebruiken. Dit zal u helpen een meditatieve toestand te bereiken. Je kan gebruik maken van een van uw eigen cd's die gezongen mantra's van de verschillende goden en godinnen zijn.

Kies een goede locatie:

Het volgende wat je hoeft te doen is het vinden van een geschikte plaats. Het is beter om te oefenen outdoor meditatie. Dicht bij de natuur is een goed idee. Veel Wiccans willen mediteren op het altaar. Een ding om hier op te merken is dat je nodig hebt om een ​​plek die je helpt om kalm en bedaard voelen vinden. Als je wilt om te mediteren thuis, gebruik dan een kamer die is rustig en vredig.

Beslissen wat voor soort meditatie je wilt doen:

U moet een object dat je concentratie zal ontvangen tijdens het mediteren kiezen. Het zou kunnen zijn de kleuren, getallen, goden en godinnen, bomen, bloemen of planten. Edelstenen kan ook worden toegevoegd als je wilt.

Sluit je ogen nu en houden de aandacht op de adem:

Houd kalm, stabiel en bewust. Verschuiven de aandacht helemaal naar boven. Los als je het gevoel enige vorm van spanning.

Weer te geven positieve energie vullen Up:

Als je inademt, probeert een wit licht dat de weg door de voeten voorstellen. Het moet de bovenkant van de kop te bereiken. Nu adem zachtjes en laat het witte licht te verspreiden. Dit zal u helpen uw eigen persoonlijke ruimte te vinden.

Laat je geest niet te sluiten:

U kunt toestaan ​​gedachten voer je geest als je hebt beoefend meditatie passief. In het geval van een bepaald beeld of een symbool begint over je gedachten te nemen, gericht op het. U kunt zelfs laten gaan, als je wilt. Nu zachtjes laat andere gedachten komen in je geest. In het geval wilde dat je meditatie te beoefenen actief, houd je ogen gesloten en let op dat object je mentaal hebt gekozen. Je zou zelfs rechtop zitten en te mediteren met je ogen open.

Schrijf alles op:

Neem nu uw notebook en pen en schrijf alle ideeën en schetsen die te binnen schieten terwijl je mediteert. Zodra dat gedaan was, terug te keren naar de eerste meditatieve staat.

Vergeet niet te bedanken:

Looft God, zoals je waarneemt dat het is, als de sessie sluit. Denk aan 10 dingen die het leven gelukkig maken.

Voordelen van meditatie Wicca:

Meditatie Wicca is vol voordelen. Laten we eens kijken naar een paar van hen.

  1. Verhoog de vrede en rust in je leven.
  2. Maakt je een gelukkiger mens.
  3. Het leert je om de schoonheid van het leven te genieten.

Als je een open geest, zal Wicca meditatie voor u groot zijn! Probeer het en één worden met het goddelijke.

Heb je ooit gehoord van Wicca? Wat vind je van Wicca Meditatie? Deel uw mening met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha