Medicine Ball Workout Slam - hoe dat te doen en wat zijn de voordelen?Bent u van plan om te gaan op een wandel- of probeer een aantal avontuurlijke sporten deze partij? Nou, je hebt absoluut fit om ervan te genieten zijn. Je moet kracht en een sterk en gezond lichaam om de ontberingen die een tocht met zich meebrengt te ondergaan. Vandaag de dag worden meer en meer mensen nemen om te oefenen om hun lichaam gezond te houden. Ze hebben zich gerealiseerd dat een gezond lichaam is een voorwaarde voor een gezond en gelukkig leven. Een gezond lichaam allerlei ziekten die zich verspreiden over de hele wereld weg te houden. Obesitas is uitgegroeid tot een epidemie vandaag. Een overgewicht lichaam is een vector voor alle types van levensbedreigende ziekten. Er zijn verschillende soorten van de oefening regimes die u kunt volgen om gewicht te verliezen en een gezond lichaam en de pasvorm te bereiken. Maar vergeet niet dat uw training regime oefeningen die je vertrouwd mee bent moet bevatten. Als je niet van je tijd besteed te oefenen, heb je minder kans om door te gaan!

Geneesmiddelen bal Slam:

In de afgelopen jaren, hebben medicijnen bal slams populariteit gewonnen in de omgevingen van fitness. Het verbeteren van de reactieve kracht van de buikspieren en rug, terwijl het werken aan cardiovasculaire uithoudingsvermogen, spiermassa en hand oog coördinatie.


Uithoudingsvermogen en Fitness:

Vandaag, met meer en meer mensen om te proberen avontuurlijke sporten en trekking, deze oefeningen zijn zeer belangrijk geworden. Het lichaam heeft zeer fit te zijn, als je wandelen op oneffen oppervlakken met rugzakken op je schouders. De spieren van de benen, en de rugspieren, ze hebben veel sterkte trekking. De verschillende types van avontuurlijke sporten vereisen sterke handen en armen.

Medicine Ball soort:

Voor een slam medicijn bal, moet u een geneesmiddel bal is niet stuiteren. Deze worden gewogen ballen die helpen bij het verbeteren van de body workout. Deze bollen zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. U kunt degene die het beste werkt voor u kiest. U kunt deze medicijnen ballen te gebruiken terwijl het doen van een reeks oefeningen.

Voordelen van Slam:

Slam het medicijn bal is gemaakt voor de ontwikkeling van de macht, kracht en snelheid. Het werkt het beste voor triceps, buik, schouders, kuiten, rug, gluten, quads, etc. Deze oefening verhoogt de hartslag en brandt een goed aantal calorieën.

Hoe doen?

 • Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar over en knieën licht gebogen. Houd een geneesmiddel bal in de hand.
 • Til nu je hoofd geneeskunde bal met gestrekte armen.
 • Kijk recht en adem voordat slaande de bal.
 • Buig nu naar voren in de taille en gebruik uw core spieren om de bal te gooien in de voorkant van de voet met zo'n kracht mogelijk. Het contract van de buik effectief en adem uit terwijl je beweegt.
 • Laat de armen te volgen door middel van beweging om niet te vallen.
 • Op het einde, moet de hielen op de grond en je knieën licht gebogen.
 • Laat de bal stuiteren van de grond en neem het als het rendement. Als de bal niet stuiteren, dan houdt de buik contract en het verzamelen van de bal.
 • Til de bal terug naar de beginpositie en inhaleren.
 • Dan start je een ander Slam.

Voorzorgsmaatregelen:

 • Voordat je de bal Slam geneeskunde starten, controleer de springerigheid van de bal.
 • Als u gebruik maakt van een stuiterende bal, kunt u terug te stuiteren op je gezicht. Laat gooi de bal niet naar beneden. Gooi wat 'naar voren.

Training regime:

Start een stopwatch en voer de volgende stappen:

 • 15 bal slams de muur, een pull-up.
 • 14 bal slams de muur, twee pull-up.
 • 13 bal slams de muur, drie pull-up.
 • 1 muur bal Slam, 15 pull-ups.

Als je eenmaal onder de knie krijgen van het jaar, de herhaling wordt het gemakkelijker voor u. Verhoog dan het gewicht van de bal. Er zijn andere veranderingen ook, dat je kunt doen om kracht en uithoudingsvermogen te vergroten.

Slam het geneesmiddel bal is een geweldige manier om je lichaam in vorm te houden. Het is ook een innovatieve manier om de verveling weg te houden! Zoals ik al eerder zei, je echt nodig hebt om te genieten van de tijd uit te werken. Dit is de perfecte manier om je geïnteresseerd bent in de oefening te houden! Vergeet niet om de trainer te praten voor meer informatie.

Heb je ooit geprobeerd de bal Slam medicijn? Vond je het leuk? Deel uw ervaring met ons in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha