Maybelline Colossal KajalGoed geformuleerd en Excellent Staying Vermogen Kajal - probeer dit !!


Als je me een uitdaging om make-up slechts een product te dragen kon geven voordat je het huis verlaten. Kies ik zeker een kajal dragen op de rest van mijn make-up. 'De ogen spreken luider dan woorden ", dus het moet altijd worden benadrukt en gewezen op de beste manier! Wat is beter dan een klassieke zwarte kohl? Vandaag heb ik een super lange levensduur kajal van Maybelline.

Prijs:


Rs. 17

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Indicaties voor gebruik:

 • Open de dop van de Kajal.
 • Draai de gele lichaam lagere bodem naar de kajal binnenkant bevrijden.
 • Breng voorzichtig op de lijn van de bovenste en onderste wimpers.
 • Herhaal als dat nodig is.

Mijn kijk op de Maybelline Colossal Kajal:

Maybelline The Colossal Kajal detailhandelsverkopen in een fel gele en zwarte cover case karton. De kohl is verpakt in de behuizing. Het pack of kohl potlood blijft gelijk aan de kleur van het geval van de buitendoos. Het is verkrijgbaar in fel geel en zwart kleurenschema, de verpakking ziet er erg jong en aantrekkelijk. De dop sluit perfect, niet los in mijn tas, en dus de verpakking is gemakkelijk te vervoeren. De kohl potlood in een intrekbare vorm, die moet worden gedraaid voor de toepassing en het is niet noodzakelijk om het potlood slijpen. Kajal loopt op en neer gemakkelijk trekt en er is geen moeite met het gebruik.

De structuur van kajal pencilis glad en romig. Zoals romig, breukgevoelig de druk. Ik raad het werken met een lichte hand om breuk van de tip te vermijden. De kohl potlood glijdt gemakkelijk op de bovenste wimperlijn en waterlijn. Er is geen trekken of trekken met kohl potlood. De pigmentatie is heel goed uit komt als een diepzwarte kleur. Moet ten minste twee of drie keer overlapt goede kleur pay krijgen. Ik hou echt van de kleur, voegt meteen goed hoogtepunt van mijn ogen.

De sets kohl potlood om een ​​mooie matte afwerking binnen enkele seconden snel, wacht een paar seconden na het aanbrengen. Het heeft een indrukwekkend vermogen van lange duur. Hij droeg op me om 10 uur, maar niet op het vereiste merken van de volledige 12 uur van uithoudingsvermogen. Het bloedt niet, buigen of vlekken. Ik merkte lichte vlekken pas na ongeveer 8 uur dragen. Maar, ik zou zeggen dat vouw sneller op zeer vette oogleden. Daarom raad ik je set met een bijpassende mat zwarte oogschaduw om kreukels te voorkomen sneller.

Ik heb geen irritatie, branderig of allergie voor mijn ogen zien. De kohl potlood kan niet gemakkelijk worden verwijderd met alleen een gezicht te wassen, zou je zeker geen crème of olie gebaseerde make-up remover nodig. Over het algemeen is dit product bleek een geweldig goede budget vriendelijke kajal zijn. Het enige nadeel is de kajal fit intrekbare, kun je niet krijgen fijne lijntjes schoon. Daarnaast heeft de formule, kleur, prijs en uithoudingsvermogen zeer goed.

Wat ik leuk vond Maybelline Colossal Kajal:

 • Goede intense donkere kleur pay
 • Intrekbare - niet nodig om het potlood kohl scherpen
 • De prijs is super gemakkelijk op de zak
 • Elegant en eenvoudig transport
 • Vermogen lang verblijf
 • Niet kwijlt
 • Het kan veilig worden gebruikt op de bovenste wimperlijn en waterlijn
 • Het komt met een volledig waterbestendig formule
 • Had geen irritatie, branderig of allergie voor mijn ogen niet leiden

Wat ik hou niet van de Maybelline Colossal Kajal:

Kan niet worden gebruikt om schoon en scherpe blik eyeliner te verkrijgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha