Maybelline Colorama Nail Color - Carmel - product beoordelingOngelooflijke Shadow en budgetvriendelijke Nagellak-Buy This One For Sure !!


Vaak vergeten we om uw nagels te schrobben. Maakt niet uit hoe goed gekleed je bent, hoe goed de truc is, zonder nagels goed verzorgd voor, al deze zal alleen fiasco!

Deze dagen is de beauty-industrie is vol van merken zwaaiend met een nieuwe tint elke dag. Met zulk een verscheidenheid van kleuren en texturen beschikbaar, vrouwen zijn vaak beschaamd over kleur te kiezen. Een goede polish niet alleen de kleur van de nagels, maar beschermt ook. Het is zeer belangrijk om een ​​merk dat de gezondheid verwent van je nagels, terwijl waardoor het lijkt aardig te kiezen.


Maybelline is een merk dat u kunt vertrouwen. Met jarenlange ervaring, heeft deze beroemde make-up merk een begrip geworden.

Productomschrijving:

De nagel kleur Maybelline Colorama in Carmel is een nagel verf donkere chocolade. Deze nagel verf zijn geformuleerd om te weerstaan ​​peeling of chippen van de nagel kleur color.The biedt langdurige afwerking zonder te verbleken gedurende 5 dagen. Het merk combineert levendige pigmenten en glitter om een ​​mooie afwerking te geven aan uw nagels.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 100 voor 8 ml.

Ingrediënten:

Lijst van ingrediënten niet in de nagel verf genoemd.

Indicaties voor gebruik:

  • Verwijder de resten van oude verf met nagellak remover.
  • Breng een basislaag om een ​​glad oppervlak te verkrijgen.
  • Begin met een enkele laag van de werkelijke kleur van de nagels en te bouwen met meer lagen volgens uw voorkeur.
  • Om te eindigen, breng een laag topcoat.
  • Gebruik een remover voor fouten.

Mijn ervaring met Maybelline Colorama Nail Color -Carmelo:

Ik hou van alle soorten nagellak en nagel kunst. Ik was op zoek naar een chocolade bruine kleur proberen. Ik kocht onlangs de schaduw Carmel bereik van Maybelline Colorama nagellak. Er zijn twee varianten van de Colorama Vernize en gamma-Cor en Cresomo. Verniz en Cor zijn glanzend terwijl Cresomo is romiger. Ik heb geen idee over deze variant tinten behoort zoals de naam variant niet op de verpakking wordt vermeld.

De schaduw Carmelo wordt geleverd in een glazen fles. Deze schaduw is donker chocoladebruin. De kap is gemaakt van plastic en van witte kleur. De dop sluit perfect wanneer geschroefd, zonder enig verlies. De nagellak heeft een vrij lange borstel van goede kwaliteit. De grootte van het penseel maakt de toepassing zeer eenvoudig. De fles is stevig en je kunt gemakkelijk dragen tijdens het reizen. Maar het is gemaakt van glas, handvat het een beetje 'aandacht!

De verf nagel voelt heel licht op de nagels en de applicatie is eenvoudig. Glijdt vrij over de nagels. De nagellak is semi-transparant, maar de textuur is handig voor de toepassing. Het niet echt een goede kleur uitbetaling in één hand. Ik moest meerdere lagen aan de werkelijke kleur van chocolademelk. Deze kap heeft een zeer romige. De verf heeft ook weinig shimmer erin, dat is nog net zichtbaar. Zodra de verf droogt, de schaduw wordt een chocolade kleur zeer donker, alleen de schaduw die ik zocht. De nagellak droogt vrij snel, wat perfect is als je iemand bent die altijd op de vlucht!

Maar de nagel kleur begint chippen binnen 3-4 dagen. De veerkracht van de nagellak is echt een grote teleurstelling. Gelukkig kunt u de verf nagel gemakkelijk te verwijderen, zonder problemen. Als u wilt dat de nagellak om langer te blijven, vergeet dan niet om een ​​top coat van toepassing! Maar ik denk niet dat er iets goed als deze schaduw is beschikbaar in de markt die wordt geleverd in een vriendelijke stem op dit pocket.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha