Maybelline Colorama Glamour RozeVerbazingwekkende kleur en Lovey Finish Nail Color - Suits Bijna alle teint Indianen !!


Maybelline is een van de beste make-up merken verkocht over de hele wereld. De productlijnen van het merk onder lippenstift, foundation, nagellak, gel liner en zelfs meer. De producten zijn oogheelkundig en dermatologisch getest en dus veilig op huidtypen, inclusief de gevoelige. Maybelline producten zijn betaalbaar en gemakkelijk beschikbaar, zowel offline als online. Vandaag ben ik de herziening van de nagel kleur 'Glamour Pink' van Maybelline Colorama. Nu, laten we beginnen met de beoordeling.

Productomschrijving:


De Maybelline Colorama 'Glamour Pink' is een kleur nagel gepolijst. De kleur nagellak biedt vijf dagen zonder chippen. De kleur van de nagel wordt geformuleerd met duurzame glazuur meer flexibel. Weerstaat peeling of chippen. Het merk combineert prachtig palet van pigmenten, glitter en parels.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 100,00 per 8 ml.

Ingrediënten:

Lijst van ingrediënten niet op de verpakking.

Indicaties voor gebruik:

  • Voor het aanbrengen van nagellak Maybelline Colorama, gebruik dan een nagel remover om alle sporen van uw oude verf te verwijderen. Zelfs als u geen oude verf op de nagels, die u zal helpen een natuurlijke olie te verwijderen op je nagel.
  • Vervolgens breng een basecoat voordat duidelijk nagel kleur.
  • Verwarm het glazuur wrijven de palmen van de handen en het schudden van de fles.
  • Dan, breng dan een enkele laag van de nagel kleur en laten drogen.
  • Herhaal de tweede en derde lagen vergelijkbaar.
  • Tenslotte af met een jas top en controleren op eventuele fouten, zo ja, zet deze vast met een nagellak remover.

Mijn ervaring met Maybelline Colorama Glamour Pink:

Ik willen proberen felle kleuren op mijn nagels. Vandaag ga ik een van mijn favoriete kleuren van Maybelline Colorama ie 'Glamour Pink' herzien. Maybelline Colorama 'Glamour Pink' en 'uit de serie' verniz en Cor '. Deze serie biedt helderdere kleuren en pure scala van nagels 'Cresomo' die zijn heel romig. 'Glamour Pink' is de derde variant van de nagel verf, kocht ik uit het assortiment Colorama. Ik hield ook van de andere nagel verven die ik al eerder gekocht van dit merk.

De Maybelline Colorama 'Glamour Pink' wordt geleverd in een glazen fles ovaal. Het is een diep roze tint met de kleuren rood, maar het lijkt als een heldere rode tinten in natuurlijk licht. De kap is van witte kleur die schroef systeem. Kwast verf nagel is lang noch kort en rustig is handig voor de toepassing. De haren van de borstel voor de toepassing van goede kwaliteit zijn. De dop sluit perfect wanneer geschroefd, verlies van het product moet worden voorkomen. De fles is transparant nagellak, dat maakt het gemakkelijk om te weten wat het product is overgebleven. De verpakking is zeer robuust en handig voor op reis.

De Maybelline Colorama 'Glamour Pink' lijkt niet zwaar op mijn nagels. De consistentie is zeer transparant en waterig. Voor het aanbrengen van nagellak, was ik beetje boos over de kwaliteit van de nagellak. Maar, toen ik solliciteerde de eerste laag, nagellak op mijn nagels zag er erg zuiver. Later herhaalde ik tweede en derde hand om de kleurintensiteit te bouwen. Tot slot, de kleur zag er erg mooi op mijn nagels. In het algemeen gelden 2-3 lagen van deze nagel kleur aan de mooie afwerking te krijgen. De verf droogt snel en blijft voor 3-4 dagen zonder te verbleken.

Het product wordt geleverd gemakkelijk af met nagellak remover. De verf wordt enigszins 'dik, na een paar maanden. De nagellak variëren van Colorama hebben een laag vermogen verblijf. Dus, is het een must om een ​​top coat van toepassing voor een langer verblijf, zonder chippen. Over het algemeen, de schaduw is een mooie roos die bijna alle huidtinten past Indianen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha