Maybelline Color Sensational Lipcolor Lipstick - 825 Fruit PunchOngelooflijke hydraterende formule E langs Lasting Lipstick - Het is het proberen Lipstick !!


De make-up merk dat altijd Rossetti heeft aangeboden in een breed scala van kleuren en kwaliteit in de begrotingsstaat is Maybelline. Er zijn zoveel verbazingwekkende lippenstiften van het merk die moeilijk om de beste te selecteren. Vandaag wil ik de Maybelline Color Sensational Lipstick herzien 'Fruit Punch'.

Laten we beginnen met de beoordeling.


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 3900 5 gr.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Indicaties voor gebruik:

  • Draai het onderste gedeelte van het lippenstiftgeval de kogel lipstick vrijgegeven voor de toepassing.

Mijn ervaring met de Maybelline Color Sensational Lipcolor Lipstick # 825 Fruit Punch:

De Maybelline Color Sensational Lipstick komen in een rechthoekige kast. Het pakket heeft een spiegelende finish briljant zilver. De buitenste behuizing ziet er zeer elegant en stijlvol. De onderkant van de zaak lipstick heeft een gekleurd etiket met zijn naam en nummer schaduw. Het maakt het heel gemakkelijk te herkennen als u meer dan een schaduw van dit bereik hebben. De kogel lipstick loopt omhoog en omlaag beweegt, zonder enige moeite. De verpakking is stevig en gemakkelijk te vervoeren.

De schaduw 'Fruit Punch' is een fel roze heet dat verdiept op de lippen om een ​​hete roze hot geven. De schaduw is erg mooi en een must-have dit bereik. De schaduw past tamelijk donkere huidskleur, middelgrote en. Kon wassen huidtinten donkerder.

De plot van deze lipstick is als een balsem kleurrijk en neemt een kijkje glans nat. De lipstick geeft puur in een schot. Om het volledig ondoorzichtig te maken, kunt u andere 2-3 schoten overlay op. Ik ben echt onder de indruk van de formule van boterachtige lipstick die me doet denken aan de high-end merken zoals Clinique.

De lipstick rijk aan pigmenten die warmte bij contact met de huid. Dus, verdiept de kleur die langdurige kleur geeft. Toen ik probeerde het in de winkel, was ik zeker dat het een pure hydraterende lipstick die zal blijven voor een uur of twee. Maar tot mijn verbazing, dit bleek een lange levensduur zijn.

De schaduw 'Fruit Punch' bevat zeer fijne shimmer, voelt het niet zanderig of grote lippen. De meeste lipsticks shimmer vestigen in fijne lijntjes, maar dat betekent niet lijnen accentueren. Echter, de lippenstift niet vestigen in lijnen, als je een droge of schrale lippen. Ik beveel exfoliërende en hydraterende lippen alvorens deze lippenstift.

Lippenstift biedt direct hoogglans nat en geeft een zeer weelderige en mollige lippen. De veerkracht van de lipstick is zeer goed. Blijft goed voor 5-6 uur op de lippen en dan vervaagt. Maar de smet van de lipstick kleur blijft voor een lange tijd totdat het wordt verwijderd met behulp van een make-up remover.

Kortom, dit lipstick heeft een formule geweldig met een betaalbare prijs.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha