Maybelline Color Sensational Lip Gloss 415 Plum-TasticMooi en handig Shadow Lip Gloss - deel uitmaken van uw schoonheid stash !!


Hallo allemaal! Ik kwam terug met een overzicht van één van mijn absolute favoriete lipgloss van alle tijden - de Maybelline Color Sensational Gloss in 'Plum Tastic'. Ik ben een complete junkie lipgloss - bezitten minstens 15-20 lipgloss in mijn make-up voorraad op het moment. Maar deze gloss heeft een speciaal plekje in mijn hart - en mijn make-up tas!

'Plum Tastic' is een mooie lipgloss berry mauve, die een pure wassen van kleur aan de lippen geeft, waardoor ze er fris en vol. Dit is een subtiele tinten die kan worden gedragen om elke dag te werken en kan worden ingebouwd in intensiteit voor 's nachts reizen ook! Het kan ook gebruikt worden op lipsticks met dat vleugje sprankeling aan de lip kleur te geven.


Indicaties voor gebruik:

Gebruik de wand lip gloss toepassing, vanuit het midden van de bovenlip naar de buitenste randen van de lippen na de omtrek van de mond. Vervolgens gleed over de onderlip.

Prijs en hoeveelheid:

Rs.260 voor 8ml

Ingrediënten:

Het pakket is niet de ingrediënten te vermelden. Ik controleerde de officiële website van Maybelline goed, maar had geen informatie over de lijst van ingrediënten. Ik vind het heel vreemd dat zo'n gerenommeerd merk niet een lijst van de ingrediënten van een van hun best verkopende producten!

Verpakking:

De verpakking van deze lipgloss is eigenlijk best netjes. Het wordt geleverd in een lange rechthoekige doorzichtige container met een glanzende zilveren dop. De kap lip gloss is vermeld in een kleine hechtmiddel in het onderste gedeelte van de buis, die vrij moeilijk te lezen omdat de buis erg dun. Het enige wat ik echt graag over het pakket is dat het sluit met een zeer bevredigend klik. Dit helpt me om te weten dat ik sloot de glans en volledig voorkomt lekkage.

Mijn ervaring met Maybelline Color Sensational Lip Gloss 415 Plum-Tastic:

Deze lipgloss was begaafd mij door een dierbare vriend, en om eerlijk te zijn, was ik niet te enthousiast toen ik voor het eerst zag. De schittering schijnt heel onaangenaam en saai in de buis. Toen ik het gebruikte, maar ik was in voor een verrassing, omdat deze gloss liet me buiten adem! De kleur geeft de lippen is volledig verschillend van hoe het eruit ziet in de buis.

'Plum Tastic' is een mooi licht paarse tint, die ziet er geweldig uit op de lippen sterk gepigmenteerd. Heeft warme ondertoon en dan niet uitspoelen, en in feite is geschikt voor alle huidtinten Indianen zijn. Hoewel bevat glinstert zilver, zijn zeer goed en gewoon een leuke patina van schittering toe te voegen zonder de bereiding van mousserende of groot.

TOP: swatched twee keer; FONDS: sheered off

De consistentie van de glans is zeer licht en soepel en het is een absolute droom te passen. Het kan puur worden gedragen om een ​​mooie te geven "-mijn-lippen-maar beter" glans aan de lippen of laag meerdere malen voor een meer intense kleur. Het kan ook worden gelaagd op matte lipsticks een glanzend voegen. De glans vult mijn lip lijnen en maakt de lippen kijken vol en zeer gezond. Ik zou niet zeggen dat deze glans is zeer hydraterend, maar de lippen ook niet droog. Een ding dat ik het liefst over het is dat het heeft absoluut geen smaak of geur geeft gewoon een leuke tintelend gevoel, wanneer toegepast, gaat het weg in een paar minuten.

De pigmentatie van de glans is zuiver medium en heeft geen betrekking op intense lip pigmentatie. Echter, het naderen van de schaduw van mijn lippen gepigmenteerd, dus ik draag meestal geen lippenstift hieronder. Blijft op de lippen voor ongeveer 2-3 uur met lichte snacks en volledig verdwijnt na een maaltijd. Het is ook niet de test over te dragen, maar ik denk dat je een beetje 'te veel uit zo'n budget vriendelijke lipgloss verwachten!

De glans is uitgerust met een applicator van gemiddelde lengte, die een smalle punt schuin is. De applicator is uitstekend. Het is de perfecte lengte en schuine punt zorgt ervoor dat ik makkelijk kan betrekking hebben op de hoeken van de lippen. Het verspreidt zich gelijkmatig over de lippen glans en werkt goed voor nog meer handen.

Mijn Product Rating:

4/5

Ik zou dit opnieuw kopen?

Ja, zeker! Het is een mooi en handig schaduw dagelijks gebruik dat altijd een deel van mijn schoonheid escort zal blijven! Ik beveel dit aan mijn collega-verslaafden schaduw lipgloss.

Wat was uw ervaring met het bereik Maybelline Color Sensational? Laat mij niet weten in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha