Maybelline Color Sensational Lip Color - Plum PerfectSchaduw Fabulous en fatsoenlijke Formule Lipstick - verfraaien je lippen subtiel !!


Rossetti Plum kijk altijd warm, vooral in de winter en de herfst. Deze prachtige schaduw complimenten zowel donkere huid en bleke huid. Vandaag ga ik een prachtige pruim schaduw van Maybelline herzien - Color Sensational Lipstick in 'Plum Perfect'.

Deze lipstick heeft een mooie kleur pruim met een hint van bordeaux en een hint van zwarte. 'Plum Perfect' met een formule honing nectar te houden je lippen gehydrateerd en gehydrateerd met kleur. En 'dit is de perfecte tint voor u? Lees verder om te weten hoe het ging voor zijn beoordeling:


Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 2900-4 gr.

Indicaties voor gebruik:

  • Open de lipstick geval.
  • Draai de zilveren onderkant van de zaak naar de kogel lippenstift voor de gebruiksdoeleinden.

Mijn ervaring met Maybelline Color Sensational Lipstick in 'Plum Perfect':

De lipstick wordt geleverd in een glanzende kleur geval van de dekking met een zilver metallic achtergrond. De top is transparant lippenstift dat de tinten van lippenstift onthult, zelfs zonder het openen van de zaak. Dit type verpakking is echt handig voor u om gemakkelijk de schaduwen, als je meer van hetzelfde bereik hebben. Een gekleurde label is gedrukt bij de bodem van de lippenstift gegevens zoals naam en codenummer van lippenstift. Het deksel lipstick past het geval perfect en zal niet los te maken of af te komen. Dus, de verpakking is gemakkelijk te vervoeren.

De schaduw 'Plum Perfect' is een pruim met een vleugje rode tinten. Deze schaduw is volledig vrij van enige glans dat de kleur draagbaar en dun voor dagelijks gebruik maakt. Net als de kleur pruim is niet erg diep, kunt u comfortabel te dragen voor de dag en 's avonds. Als u nog niet geprobeerd elke lippenstift pruim denken het is een gedurfde lip kleur te brengen dan moet u dit proberen. De kleur is een perfecte balans van pruimen en subtiele tinten rood. Deze kleur past eerlijk, medium en donkere huidtinten donkerder. Het is een universeel vleiend tinten. Ik weet zeker dat velen van jullie zullen de schaduw houden.

De textuur is zacht en romig lippenstift. Hij past prima op de lippen. De pigmentatie van de lipstick is vrij goed en een schot geeft een goede media-aandacht. Wanneer u vegen lippenstift twee of drie keer, het geeft je een toon van absolute 'Plum Perfect'. De lipstick heeft een licht glanzend. De lipstick heeft een mooie hydraterende formule die niet over mijn droge lippen. Maar, ik raad het dragen van een lippenbalsem onder deze lippenstift voor degenen die overmatig droge lippen.

De textuur is licht en voelt zeer comfortabel op de lippen. Deze lipstick niet vestigen in fijne lijntjes, zo niet je lippen scrubben voordat lippenstift. Fijne lijntjes zijn niet erg duidelijk, maar als je kijkt in de spiegel kijkt, kan je een aantal lijnen te zien. De lippenstift is niet bloeden of veren op de lippen dat is een goede zaak. Het heeft een zeer milde geur van karamel dat alle lipsticks in dit bereik hebben. De geur verdwijnt het zijn mild in een minuut van toepassing en zich niet bekommert om zelfs de meest gevoelige neus.

Het uithoudingsvermogen van deze lipstick is gemiddeld vanwege de romige formule gepolijst. Blijft goed voor ongeveer 3-3 en een half uur na aanbrengen. Ik stel voor dat je een bijpassende lipliner gelden voor het aanbrengen van lippenstift. Dit zal de tijd om lippenstift te dragen verhogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha