Maybelline Color Sensational Lip Color - Pleasure Me Red - Review & SwatchAwesome tinten rood en glanzende afwerking Lipstick - Probeer dit Shadow zeker !!


Rode lippenstift lijken heet, sexy, zelfverzekerd en mooi. De meeste beroemdheden zweren bij deze gewaagde schaduw en ik weet zeker dat elk meisje is een grote fan van rode lippenstift ook! Het is een schaduw, dat is een must-have in je make-up ijdelheid. Deze prachtige schaduw complimenten zowel donkere huid en bleke huid. Hier is een mooie rode tint van Maybelline - Color Sensational Lipstick in 'Pleasure Me Red'.

Deze lipstick heeft een mooie heldere rode kleur. De lipstick heeft een formule honing nectar die lippen gehydrateerd en gehydrateerd met de kleur houdt. Dus, dit is de rode 'recht' voor u? Lees verder om erachter te komen!


Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 299-4 gram

Indicaties voor gebruik:

  • Open de lipstick geval.
  • Draai de zilveren onderkant van de zaak naar de kogel lippenstift voor de gebruiksdoeleinden.

Mijn Maybelline Color Sensational Lipstick nemen aan 'Pleasure Me Red':

Deze prachtige lipstick schaduw wordt geleverd in een glanzende kleur geval van de dekking met een zilver metallic achtergrond. Een kleur etiket wordt afgedrukt onderaan de lippenstift details zoals code lippenstift, het nummer en naam. De kogel lipstick is op een zilveren achtergrond geplaatst en loopt goed, zonder problemen. De hoes past het geval perfect en niet los kan gemakkelijk komen. Dus als je wilt een rode tint om mee te nemen in je tas, is dit de perfecte pasvorm!

'Pleasure Me Red' is een schaduw van diep rood met blauwe ondertoon. Deze schaduw is volledig vrij van enige glans, die de kleur echt vet en dramatisch maakt. Het is niet erg waar rood, echter, en heeft veel kleuren blauw aan. Als de schaduw leunt naar het zijn dieper, past prachtig Indian huidskleur. Het is niet erg helder of neon.

De kleur rood is een perfect voor de meeste huidtinten Indianen. Pleasure Me Rood is de kleur het meest populair van het hele scala van Color Sensational lipstick. Deze kleur past eerlijk, medium en donkere huidtinten donkerder. Het is een universeel vleiend tinten.

De textuur is zacht en romig lippenstift en glijdt moeiteloos op de lippen. De pigmentatie van de lipstick is zeer intens. Een enkele uithaal van lipstick geeft je een vette rode geven, net zoals je ziet op de lipstick kogel. Met betrekking tot deze lipstick schaduw betreft 'wat je ziet is wat je krijgt!' Deze lipstick heeft een sterk gepigmenteerde en moet perfect te dragen om het bloeden of kleurcorrectie te vermijden. Breng een lip potlood voor het aanbrengen van lippenstift op elke schakering van kleur in de hoeken van de lippen te voorkomen.

De lipstick geeft een licht glanzend. De formule is zeer hydraterend en vult fijne lijntjes op de lippen aan de lippen dat onmiddellijk proberen te geven. De textuur is licht en voelt zeer comfortabel op de lippen. Als u een zeer droge lippen dan moet je een lippenbalsem te dragen voordat u deze lippenstift.

Deze lipstick niet vestigen in fijne lijntjes, zo niet je lippen scrubben voordat lippenstift. De geur is zeer delicaat, hetgeen een constant met de nuances van dit bereik. De geur, het zijn mild, verdwijnt in een minuut van toepassing en zich niet bekommert om zelfs de meest gevoelige neus.

Het uithoudingsvermogen van deze lipstick is goed genoeg. Vers blijven voor ongeveer 4-4 uur en een half van toepassing. Later, verdwijnt langzaam, waardoor een zachte rode kleur op de lippen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha