Maybelline Color Sensational Lip Color - Coral magnetischeNogal bruine tint en glans Finish Lipstick - Probeer dit voor haar mooie schaduw !!


'Sensational Color' is een zeer populaire serie van de lippenstift van Maybelline. Deze lipsticks zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren, met een betaalbare prijsklasse. Verrijkt met een formule bloesem honing, deze lipsticks houd je lippen gehydrateerd en zeer gehydrateerd met kleur. Vandaag ga ik een van lipsticks erg populair in deze reeks bekijken - Color Sensational Lipstick in 'Magnetic Coral'. U moet dit voor je halen? Lees verder om te weten hoe dit lippenstift ging voor zijn beoordeling.

Ingrediënten:


De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 2900-4 gr.

Indicaties voor gebruik:

  • Open de lipstick geval.
  • Draai de zilveren onderkant van de zaak naar de kogel lippenstift voor de gebruiksdoeleinden.

Mijn ervaring met Maybelline Color Sensational Lipstick in 'Magnetic Coral':

Maybelline Color Sensational Lipstick heeft geen introductie nodig. Zij zijn een van de meest populaire van Maybelline lipsticks. Ze komen in een breed scala aan tinten met een betaalbare prijs. Ze hebben een zachte, romige textuur en goede pigmentering. Het pakket van bruine glanzende behuizing is zeer aantrekkelijk en stijlvol. Een gekleurde label is gedrukt bij de bodem van de lippenstift gegevens zoals naam en codenummer van lippenstift. Kortom, de verpakking van de lipstick is aanvaardbaar voor de prijs. Het deksel lipstick past het geval perfect en zal niet los te maken of af te komen. De verpakking is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren.

De schaduw 'Magnetic Coral' is een bronzen zacht koraal met subtiele nuances aan. De toon is zeer verschillend van andere lipsticks bruin en koraal. De lipstick heeft een hoogglans afwerking en geeft een goed effect op de lippen zonder heldere lipgloss. De kleur past eerlijke huidtinten, medium en donker, maar schone huid tinten donkerder. De toon is heel anders, en velen kunnen het moeilijk vinden om mee te nemen.

De textuur van de lipstick is zeer zacht en romig, en glijdt moeiteloos over lips.You gemakkelijk kan dragen deze lipstick zonder lippenbalsem als het erg is hydraterend als zij beweert. De schaduw is gemiddeld in pigmentatie en zou je minstens twee schoten nodig om een ​​semi-matte afwerking te krijgen.

De lippenstift blijft gedurende slechts drie uur en dan verdwijnt. Ik wilde heel graag de lipstick had beter uithoudingsvermogen. Het laat geen tint op de lippen en kan gemakkelijk worden verwijderd met een watje, zelfs zonder gebruik van een make-up remover.

Ik heb veel lipsticks uit deze serie en ik ze gewoon de liefde voor zijn romige textuur en schaduw. Het belangrijkste ding om op te merken voor deze lipsticks is de groei van de schimmel. Ik had een lipstick uit deze serie en het was slechts een jaar oud toen ik gemerkt dat sommige vlekken witte schimmel in het. Hoewel de lipstick niet was verstreken, de groei van de schimmel gemaakt gaan afval en onbruikbaar. Dus, adviseer ik houden van een controle op lippenstift voor elke schimmelgroei. Het is een grote zorg voor veel van ons en ik wil het merk gezien onze standpunten en om de kwaliteit om dit probleem aan te pakken improviseren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha