Maybelline Color Sensational Lip Color - 205 We zijn er bijnaNiet hydraterende en Pretty Gemiddeld Staying Vermogen Lipstick - je kunt het eens proberen !!


Op zoek naar de perfecte lip kleur? Gefrustreerd met uw huidige favoriete lippenstift niet werkt om u die perfecte lippen te geven? Dan, ik weet zeker dat je aan het juiste adres. Vandaag, Ik ben bezig een mooie bruine lippenstift variëren van theMaybelline Color Sensational Lipstick. De toon in kwestie is 'er bijna' genoemd. Het is echt mooi en dun.

De Maybelline Color Sensational Lipsticks zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren in een betaalbare prijsklasse. Deze lipsticks komen met een formule honing nectar aan de lippen gehydrateerd en gehydrateerd met kleur te behouden.


Laten we beginnen met de beoordeling!

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 299for 4 gms

Indicaties voor gebruik:

  • Open de lipstick geval.
  • Draai de zilveren onderkant van de zaak naar de kogel lippenstift voor de gebruiksdoeleinden.

Mijn ervaring met Maybelline Color Sensational Lipstick in 'er bijna':

De verpakking van de lipstick is eenvoudig en mooi. De lipstick case wordt geleverd in een glanzende bruine geval van de dekking met een metallic zilveren achtergrond dat de kogel lipstick houdt. De lipstick geval is een kleurcode die u in staat om gemakkelijk de lippenstift als je meer dan één. Een gekleurde label is gedrukt bij de bodem van de lippenstift gegevens zoals naam en codenummer van lippenstift. Over het algemeen, de verpakking van de lipstick is fatsoenlijk voor zijn prijs. Het deksel lipstick past het geval perfect en komt niet uit. Dus als u op zoek bent naar een lippenstift om mee te nemen in uw tas, zal dit goed werken.

Maybelline Color Sensational assortiment lipsticks heeft echt indruk op iedereen met formule itsamazing. De plot van deze lipstick is uitzonderlijk zacht en glad. Glijdt moeiteloos op de lippen, als een merk van high-end lipstick. De lipstick heeft een zeer delicaat parfum, die verdwijnt binnen een minuut van de aanvraag. De geur te zijn mild geen zorgen te maken, zelfs de meest gevoelige neus.

De formule van de lippenstift is niet erg hydraterend maar is niet drogen. Het voelt licht en comfortabel op de lippen. Ik raad je een lippenbalsem dragen onder deze lippenstift tot droog te voorkomen. De lipstick heeft ingesteld in fijne lijntjes na enige tijd. De pigmentatie van de lipstick is vrij goed, maar niet intens. Een enkele uithaal van lippenstift geeft uw lippen gewoon een cover medium. Als je het vegen twee of drie keer, kunt u een mooie kleur matte lip te krijgen. Het heeft betrekking op de gehele lip pigmentatie gemakkelijk.

'We zijn er bijna' is een licht bruin tinten met sterke tinten vissen aan. Deze schaduw heeft geen shimmer deeltjes korrelig maar laat de hoge afwerking ijzige lippen. Niet iedereen kan gemakkelijk dragen deze tint bleker. Ik heb een medium toon van een donkere huid en deze kleur is niet voor mij. Het maakt me kijken uitgewassen en bleek. Deze kleur past huidtinten rechts. Dus, ik zou niet deze schaduw voor vrouwen met medium huidtinten donkerder en zeer donkere aanbevelen. Als je gelijk hebt, dan is deze schaduw is eerlijk spel!

Het uithoudingsvermogen van deze lipstick is vrij gemiddeld vanwege de glanzende, romige formule. Blijft goed voor ongeveer 3-3 en een half uur na aanbrengen. Als u wilt de hele dag sport, moet u vaak opnieuw toe te passen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha