Maybelline Color Sensational Gloss Hooked On Pink - BeoordelingenMooie kleuren en redelijk geprijsd Lip Gloss - ga krijgen nu !!


Ik hou van de kleur roze, vooral wanneer ik het toe aan zijn lippen. Ik heb een set van roze lippenstift en lippenbalsems in mijn schatkist truc. Maar ik ben altijd spel toe te voegen aan de paal! Het is ook een drugsverslaafde lipgloss. Er is geen manier waarop ik zal missen op het kopen van een roze lipgloss!

De Maybelline Sensational lip kleur glossen zijn pocket-vriendelijk en zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren. De formule van de glans niet plakkerig en licht. U kunt de sport op elk moment van de dag.


Prijs en hoeveelheid:

INR 250 8 ml.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Mijn ervaring met Maybelline Color Sensational Lip Gloss In Hooked On Pink:

Hooked on roze lipgloss komt in een rechthoekige kast met een kap glanzend. Het lichaam van de buis is voldoende transparant om de tint van de glans onthullen. Product details als merknaam, wordt de details van vervaardiging of de kleurcode niet afgedrukt op de verpakking. In het onderste deel van de lipgloss, wordt de naam tint afgedrukt op een klein label vereist een vergrootglas om al te lezen! De buis is voorzien van een dunne achterpoot sponsje. De staf lipgloss verzamelt goede hoeveelheid product in de eerste dip zelf. Het heeft een puntig uiteinde, dat nauwkeurige en nette toepassing van het product biedt. De verpakking is stevig, elegant, en reis-vriendelijke.

De Hooked on Rose heeft een mooie roze tint bessen met minuscule deeltjes van zilver shimmer. De schittering is fijn gemalen en voelt zich niet ongemakkelijk of korrelig op de lippen. De schaduw van de kleur is mauve-bessen in de buis, maar het geeft een zachte bessen roze kleur wanneer toegepast op de lippen. De schaduw lipgloss is geschikt voor Indiase huidtinten. De kap kan worden aangevuld met Maybelline Color Sensational Lipstick in Roze Verslaafd aan om een ​​kleur te bieden geaccentueerd lippen. Kan gebruikt worden in combinatie met een lippenstift roze of paars.

De formule van de lipgloss comfortabel aanvoelt, niet plakkerig en licht op de lippen. De pigmentatie van de glans medium en geeft een complete dekking in twee of drie lagen. Mijn lippen gepigmenteerde laag moet minstens drie keer om een ​​matte afwerking te krijgen. Echter, gelaagdheid van het product niet te ongemakkelijk. Voelt niet zwaar op de lippen.

De glans duurt 2-3 uur en daarna laat een vage roze kleur met een paar deeltjes shimmer. De glans moet opnieuw worden aangebracht om de 3 uur langer duren. Het heeft geen geur sterk of overheersend. Het heeft een milde vanille geur die verdwijnt na 5-10 minuten na het aanbrengen. Het vormt geen probleem voor mensen die tegen een sterke geur.

In het voordeel van Maybelline Color Sensational Lip Gloss In Hooked On Pink:

 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Gemakkelijk beschikbaar zijn.
 • Betaalbare prijs.
 • Lichtgewicht formule.
 • Mooie roze tint.
 • Geschikt voor huidtinten Indianen.
 • Shimmer is goede grond en voelt niet groot.
 • Transparante verpakking maakt het gemakkelijk te vinden.
 • Delicaat en aangenaam.
 • Zorgt voor een goede pigmentatie.

Maybelline Color Sensational Lip Gloss tegen Hooked On In Pink:

 • Rest 2-3 uur.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha