Master Cleanse Diet-wat is het en wat zijn de voordelen?Foto: Shutterstock

Heb je ooit het gevoel dat je lichaam nodig heeft een diepe reiniging van de binnenkant? Ooit gedacht hoe geweldig het zou zijn als alle giftige stoffen in je lichaam werden gewassen met een klik op een knop? Nou, dit kan gebeuren. De schadelijke chemische stoffen in je lichaam kunnen buiten worden geplaatst, en niet met de klik van een knop, maar met een geweldige manier van het ontgiften bekend als The Master Cleanse.

Ons lichaam heeft een reinigende reiniging verwijdert gifstoffen uit ons lichaam die onze organen zoals de lever, de nieren, lymfeklieren, de longen en de zweetklieren in de huid niet kan gooien het uit op hun eigen. En omdat onze levensstijl giftig, accumuleren verschillende soorten chemicaliën en giftige stoffen in ons lichaam en dan krijg regelmatig ziek. Dit levert meestal als aanhoudende vermoeidheid, verlies van vitaliteit en een gevoel van 'iets heel erg mis'. Het is een signaal van het lichaam dat een ontgifting nodig en dit is wanneer een reinigend dieet Master Cleanse is zeer nuttig.


Een van de beste manieren om te ontgiften is de Master Cleanse. Je vraagt ​​je af wat het is en hoe je het beste gebruik van kunnen maken? Dan leun achterover en lees verder!

Wat is de Master Cleanse?

De Master Cleanse is ook algemeen bekend als de limonade dieet. Het heeft 4 belangrijke ingrediënten die vers citroensap, cayennepeper, ahornsiroop en zuiver water. Het dieet is ook bekend als de Juice reinigen. Het heeft een reputatie van de beste dieet om extra gewicht te verliezen en zich te ontdoen van opgehoopte gifstoffen.

De Master Cleanse is ontwikkeld door Stanley Burroughs in 1940. Maar wat voor soort gewas rond 1976, toen Burroughs schreef twee boeken, "The Master Cleanser" en "Healing voor de tijd van de Verlichting ', het geven van waardevolle informatie over voeding.

De Master Cleanse Diet - A Brief:

De Master Cleanse duurt tien dagen en vindt plaats in drie fasen:

  1. Een periode van drie dagen 'gemak': Dit is wanneer je klaar bent voor een dieet limonade of ware Master Cleanse zijn.
  2. Gewichtsverlies dieet limonade 10 dagen.
  3. En de termijn van drie dagen 'easy-out', waarbij vast voedsel weer opnieuw worden geïntroduceerd in uw dieet.

Dat is alles wat je krijgt te eten voor die tien dagen in de Master Cleanse. De enige andere voedsel dat je kunt eten terwijl het uitvoeren van dit dieet is een laxeermiddel. Het zou een diureticum thee voor het slapen gaan, en het wordt ook aanbevolen om ten minste een liter zout water genaamd de 'zout water flush' s ochtends drinken, zodra je wakker wordt.

Pittige Limonade:

Als je op de Master Cleanse, wordt u gelijmd aan uw fles citroensap, cayennepeper en ahornsiroop alsof het je enige bron van het leven.

Deze drank special is de hoeksteen van de Master Cleanse. Het wordt gemaakt van verse citroensap, ahornsiroop, cayennepeper en zuiver water. Hoewel eenvoudig en vereist slechts vier ingrediënten, de speciale limonade vereist goede kwaliteit, biologische en ongeraffineerde (conserveermiddel) ingrediënten werkelijk effectief te zijn.

Citroensap doos is niet aan te raden om de speciale limonade die wordt gebruikt tijdens de Master Cleanse doen. In plaats daarvan kunt u gebruik maken van citroensap vers geperst voor zijn voedingswaarde. Het gebruik van biologische citroenen zal ervoor zorgen dat het systeem niet te overbelasten met meer giftige stoffen uit bestrijdingsmiddelen en meststoffen.

Ahornsiroop zal ook vol voedingsstoffen zijn. Dus zorg ervoor dat ahornsiroop gemaakt van geraffineerde suiker niet te gebruiken.

Spicy limonade- Ingrediënten:

Cayenne Peppers:

Cayenne peper is een soort chili, en wordt ook wel de rode peper. Het zit boordevol ingrediënten die meerdere aandoeningen kunnen behandelen. De antibacteriële eigenschappen door de aanwezigheid van "capsaïcine", die de secretie van hormonen stimuleert en verhoogt de hartslag die leidt tot een hoog ademhaling waardoor meer calorieën verbrandt.

Citroenen:

Citroenen hebben ook de immuniteit versterken, ontgiftende en anti-schimmel. Citroenen zijn ook rijk aan vitamine C en zijn verpakt met elektrolyten. Lemons helpen reinigen darm en spijsverteringsorganen, de belangrijkste gebieden waarin ze zijn opgeslagen toxines. Dus, citroenen helpen zich te ontdoen van gifstoffen. Citroenen stimuleert de secretie van bepaalde enzymen in de lever die helpt ontgifting.

Maple Syrup:

Het fungeert als een zoetstof en een energiebron. Het komt vol met ijzer, calcium, magnesium en kalium en is laag in calorieën.

Pure Water:

Het is het beste om gedistilleerd water te gebruiken om de introductie van pesticiden in uw dieet te voorkomen.

Hoe To The Spicy Limonade maken?

Ingrediënten:

  • 2 eetlepels ahornsiroop rijk
  • 2 eetlepels vers geperst citroensap
  • 1/10 eetlepel poeder cayennepeper
  • Zuiver water

Methode:

  1. Meng alle ingrediënten door elkaar en je hebt je pittige limonade klaar om te drinken.

De Master Cleanse - Het 'vele voordelen:

De Master Cleanse is bekend om te ontgiften en reinigen van het lichaam en ook helpen je verliest veel gewicht. Het is een geweldige manier om zich te ontdoen van verlangen naar zoute, vette of zoete voedingsmiddelen. U kunt zelfs beginnen aan de smaak van alles, vers voedsel te waarderen na het voltooien van het. En het dieet kan ook helpen u opnieuw verbinding met uw normale honger en volheid cues.

Dus, wat zijn de voordelen van de Master Cleanse? Hier zijn ze!

Het helpt je meer bewust van wat je eet.

Het haar en de huid begint beter te voelen.

Hoewel, één met The Master Cleanse is dat je niet veel gewicht kan verliezen.

Enkele van de andere valkuilen van de Master Cleanse:

Critici hebben veel te zeggen over de Master Cleanse en het meeste is niet goed! De grootste ergernis tegen dit dieet 'extreme' is dat er geen wetenschappelijk bewijs te zeggen dat het dieet verwijdert gifstoffen uit het lichaam, of dat het behaalt meer dan een tijdelijke gewichtsverlies.

Deskundigen waarschuwen dat, wanneer gedurende lange periodes, de kapitein reinigen kan schadelijk zijn aangezien het bevat voedingsstoffen, eiwitten, vitaminen en mineralen en te weinig calorieën. De voeding heeft een aantal korte-termijn bijwerkingen zoals vermoeidheid, duizeligheid, misselijkheid en uitdroging, terwijl langdurige schade omvat het verlies van spiermassa.

Doe het niet de Master Cleanse als u:

Als je hebt geworsteld met intense sculpturen van voedsel of zijn gevoelig voor eetbuien, het Mater Cleanse is niet voor jou. En als u een eetstoornis, wat dat betreft, de Master Cleanse is niet voor jou. Dit is omdat, zelfs mensen die verlangen 'normale' ervaring voor voedsel door humeurigheid, depressie, prikkelbaarheid, en rebound eten tijdens het schoonmaken. Dwing jezelf niet om te gaan door het dieet, als je lichaam niet mee eens. Het moet ook niet proberen dit dieet als je diabeet bent of lijdt aan ernstige chronische gezondheidsproblemen.

Voorzorgsmaatregelen:

  1. Werken niet, terwijl op het dieet:

Detoxes en reinigt bijdragen aan het stimuleren en te verjongen, dus geef jezelf een pauze van oefening, terwijl op het dieet limonade. Als je dat niet doet, kunt u last hebben van ongewenste bijwerkingen, zoals duizeligheid en zwakte, als je het niet nemen van te veel calorieën tijdens de Master Cleanse. Zware oefening kan ook breken spiermassa van het lichaam en vermindering van de stofwisseling, waardoor je je gewicht in plaats van verliezen.

  1. Gebruik niet de Master Cleanse te elimineren:

Met behulp van de Master Cleanse te elimineren kan in een val van de excessen in de voeding en ontgifting te zetten. Dit kan averechts en gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

Master Cleanse is de beste manier om het lichaam te reinigen van binnen en voelen levendige en robuust! Vandaag de dag gebruiken en zie de verandering voor u!

Heeft u vragen over dit dieet of wilt u uw ervaring van het te delen, aarzel dan niet om een ​​reactie hieronder achter!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha