Massage Therapie Hot StoneIn tijden van vandaag, we lijden aan tal van lichamelijke kwalen en pijn als gevolg van onze sedentaire levensstijl, nadenken over ons uiterlijk ook, zoals huid of haar en doodmoe. Dan beginnen we op jacht naar verschillende middelen om ons lichaam te verlichten moe en gestrest, en zich ontspannen en weer verjongd. Producten voor luxe leder, ook van haar producten en therapieën uitgegroeid tot zo'n behoefte!

Hot Stone Massage therapie is een dergelijke optie.


CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door borediq

Wat is de behandeling van hot stone massage?

Het is een vorm van massage waarbij gladde, vlakke rotsen, heet water behandeld/stenen zijn strategisch geplaatst op het lichaam om pijn en stress te verlichten.

Welke stenen worden gebruikt therapie hot stone massage?

Meestal gebruiken we basaltstenen. Deze zijn zwart.

Wie kan hot stone massage therapie te krijgen?

Mensen die last hebben van spierpijn, gewrichtspijn, rugpijn, artritis, stress en angst, enz. Kunnen kiezen voor deze behandeling. Kortom, als u lijdt aan een ziekte levensstijl, kunt u kiezen voor deze therapie.

Wie zou niet moeten kiezen voor de behandeling van hot stone massage?

Als u lijdt aan hart-en vaatziekten, diabetes, koorts, bloedstolsels, hoge bloeddruk, open wonden, zenuwaandoeningen, enz., Of als u zwanger bent, moet je niet kiezen voor deze behandeling. Overleg met een arts voordat u de behandeling wordt aanbevolen.

Wat zijn de voordelen van massage therapie met hete stenen?

Therapie van de massage Hot Stone bevorderd diepe ontspanning van de spieren, verlicht stress, verlicht de pijn, releases gifstoffen uit het lichaam, verbetert de bloedsomloop en kalmeert de zenuwen.

Waar de hot stone massage therapie gedaan door vinden?

Deze behandeling kan alleen gedaan worden voor spa's zijn uitgerust met de nodige apparatuur en opgeleide artsen en therapeuten. Het mag niet worden geprobeerd thuis, als je het risico te eindigen met brandwonden op de huid lopen.

Wat zijn de kosten?

In een salon, kan de therapie kosten tussen Rs. 1000-2000.

Is het effectief?

Ja, het is een zeer effectieve, veilige en natuurlijke manier om de pijn te verlichten.

Wat is de procedure?

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Daniela

Een typische therapiesessie van hot stone massage zal het volgende omvatten:

 1. Eerst moet je een warme douche te nemen om de zenuwen en spieren te kalmeren.
 2. Dan zult u worden genomen om een ​​therapieruimte, en zal worden gedaan om te gaan liggen op de tafel therapie.
 3. Je lichaam zal iets worden gemasseerd met hete olie uit de therapeut.
 4. Vervolgens zal een aantal hete stenen op geschikte plaatsen op je lichaam worden geplaatst. Deze stenen worden verwarmd door ze in warm water gedurende enige tijd (temperatuur gecontroleerd moeten worden. Dit is de reden waarom je dit niet zou moeten proberen thuis). De positionering van stenen afhangen van de locatie en de ernst van de pijn.
 5. De stenen moeten niet altijd direct op de blote huid geplaatst. Het is beter om een ​​blad van dunne katoenen tussen de huid en hete stenen hebben. Je wilt niet om te eindigen met een brandwond, en warmte wordt gelijkmatig verspreid op deze manier. Bovendien kan de therapeut blijven de stenen van de ene locatie naar een andere frequentie.
 6. De stenen worden op de huid enige tijd (meer bepaald door de therapeut)
 7. Na het verwijderen van de stenen, de therapeut voert een diepe spier massage voor pijnlijke spieren, om pijn te verlichten.
 8. Vervolgens moet je om een ​​warme douche te nemen.

Tips voor het krijgen van een hot stone therapie gedaan bij een salon:

 • Ga altijd naar een salon alleen roem, uw veiligheid is belangrijk voor wat betreft hygiëne.
 • Voor het invoeren van de cabine therapie kamer/douche, zorg ervoor dat de kamer is goed schoongemaakt en ontsmet. Wil je niet om een ​​infectie van iemand die in de kamer was voordat krijgen.
 • Vraag altijd om wasgoed fris. Geen compromissen hier.
 • Als u het gevoel dat de hot-stenen zijn te warm voor uw comfort, laat de therapeut weten. Het doel van de sessie is ontspanning, en hete stenen zal alleen maar toenemen stress voor u.
 • Voor uw tevredenheid, kunt u de producten (zoals olie), die zal worden gebruikt op uw lichaam voor de hand controleren. U heeft het recht om dit te doen!
 • Zorg ervoor dat de spa therapeut heeft schone uniform en handen. Vraag haar om de handen te desinfecteren voordat u de sessie.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha