Mark Quilten StencilQuilt quilt vaak ooh en aah over kleine quilts of quilten ingewikkeld opnieuw samengesteld, maar grote weten dat een van de tekenen van een goed gemaakte quilt is niet zo klein punten zijn of hoe hard de herbevestiging was. En 'omdat het verduidelijkt de quiltlijnen zijn. De beste manier om precieze quiltlijnen te krijgen is om een ​​model te gebruiken. Als het model wordt store-gekocht of zelfgemaakt, de overdracht van het ontwerp naar de top quilt vereist een beetje 'tijd, aandacht en een beetje' know-how.

Markering Quilt Direct

Verspreid een deken op een harde, vlakke ondergrond, zoals een grote tafel. De quilt wordt geconfronteerd.

Markering Quilt Indirect

Spuit het achterste gedeelte van het sjabloon met een kleine hoeveelheid lak. Dit maakt het stencil iets plakkerig, dus het is niet zo waarschijnlijk te glijden tijdens het werk.


Leg het sjabloon op de top midden van de quilt. Voor quilts weer in elkaar gezet, plaatst de stencil, gecentreerd op het centrale plein. Voor quilts met een solide top, centreren de stencil, zorgvuldig meten van de lengte en de breedte van de quilt.

Druk op de stencil met één hand, houden stevig op zijn plaats. Met de andere hand, houdt een pen of een stof pen. Met een potlood, markeer de gaten of lijnen gesneden stencils, over te dragen aan de stof.

Verwijder het stencil omhoog te tillen. Herhaal stap 4 totdat de hele quilt is gemarkeerd. Pas op dat u niets door de overgedragen ontwerp, of kunnen in de grond te dragen.

Dekbed, het gebruik van de overgedragen als een gids voor de punten scoren.

Verwijder de scoring volgens de instructies van de pen of potlood fabrikant. Potlood wordt meestal verwijderd met een borstel die met het potlood kwam. Pen wordt meestal verwijderd door te deppen met water.

Leg een stukje weefsel papier, kalkpapier, of scheurvlieseline op een harde, vlakke ondergrond. Door stencil bovenop het tissuepapier en houdt deze stevig met één hand.

Trace het ontwerp van het stencil met de andere hand, met een potlood. Herhaal stap 1 totdat er papier modellen genoeg om de hele quilt dekken.

Leg een van de modellen van papier in het midden van de quilt. Speld vast.

Quilt dit deel van de quilt, stikken door het patroon. Als dat deel van de quilt is gewatteerd, scheurt het papier voorzichtig patroon

Herhaal stap 3 en 4 totdat het quilten is voltooid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha