Marilyn Monroe - Beauty, Dieet en make-up geheimen onthuldZie pagina auteur, via Wikimedia Commons

Marilyn Monroe is nog steeds geteld als één van de mooiste en meest succesvolle vrouwen die ooit hebben geleefd op de planeet. Het was anders dan de modellen van figuur nu gelijk aan nul. Vervolgens worden alle curven werd beschouwd om mooi te zijn

Vandaag onthullen een aantal van zijn dieet geheimen, schoonheid en make-up. Leer de geheimen van de schoonheid van Marilyn Monroe met een dieet trucs en geheimen door het volgende.


Marilyn Monroe Dieet Routine

Ontbijt: Volgens het tijdschrift Pageant gepubliceerd tijdens 1952, Monroe schreef zijn eigen woorden dat hij de voorkeur aan een eenvoudig ontbijt bestaande uit melk en eieren hebben. Zou een kop warme melk te verwarmen en vervolgens twee rauwe eieren in. Daarom werd geoordeeld dat de eieren bevatten meer eiwit dat goed is voor de aanleg en het onderhoud was. Monroe zou passen de eieren met een vork en hebben dit mengsel als ontbijt.

Lunch: Ze meestal gebruikt om de lunch overslaan. Maar deze dagen is aangetoond dat het geen goed idee om maaltijden over te slaan zijn.

Diner: Hij gebruikt om de lever, lam steaks of winkels te verzamelen, bak ze en hebben ze als een diner met 4-5 rauwe wortelen.

Avond Snack: Ze stopte bij een ijsje en een hot fudge sundae. Uiteraard Monroe kon zijn smaakpapillen een beetje 'met dit ruïneren na een hele eiwit dieet zoals hierboven vermeld.

Trainingsschema:

Er wordt gezegd dat hij gebruikt om gewichten te heffen ongeveer vijf pond. Zijn andere activiteiten kunnen een beetje 'van joggen, yoga en haar geliefde paard te omvatten. Hij had geen inspannende oefeningen of uren in de sportschool nodig vanwege zijn bijna volledig eiwit voeding en gebrek aan zetmeel of koolhydraten in. Dit was goed voor Mrs. Monroe om zijn lichaam in vorm te houden en in vorm te blijven en bochten.

Wat kunnen we leren uit het dieet van Marilyn Monroe?

In de loop der jaren, hebben de artsen gesuggereerd dat het overslaan van maaltijden is niet goed. Gewoon maakt je hongeriger. Maar we zijn in staat om "meer eiwit" dieet en "minder zetmeelrijke" te volgen als Monroe deed. Dit zal u helpen om minder tijd te besteden in de sportschool en houdt je lichaam gezond, op hetzelfde moment. Opname van meer dierlijke eiwitten en minder zetmeelproducten zoals suikerhoudende granen, granen, brood en koekjes wordt wat moet wezen doen.

Zelfs groene groenten en kleurrijke groenten zoals wortelen zijn een rijke bron van goede voedingsstoffen. Met dit als een salade of geblancheerd kan eigenlijk behoud van een goede gezondheid voor een lange tijd.

Marilyn Monroe beauty geheimen: Monroe had een geheim teken van schoonheid die zeer verschillend van die van anderen waren.

Platina Sloten:

Er wordt gezegd dat de sluizen waren platina carrière klim. Monroe vroeg in zijn carrière gekleurd bruin haar platina. De ontwerpers vervolgens gebruikt peroxide normaal om kleur haar. Parel Porterfield en Jean Harlow waren haar kappers en kleurspecialisten.

Natuurlijke huid gloeien:

Monroe heeft sommige gezichtshaar wazig peachy wangen had. Dit accentueert echt haar look met al die studio lampen die valt op zijn gezicht. Hij was gezet het nooit. Ze gaf haar verschillende uitstraling aan de huid.

Moisturizer is essentieel:

Hij onderhield een huid goed gehydrateerd. Er wordt gezegd dat zijn favorieten waren hydraterende crème van Elizabeth Arden acht uur en zijn nacht was Erno Laszlo vochtinbrengende crème Phelityl actief. Erno Laszlo Phormula 3-9 Repair Balm was op de lijst ook.

Zware deksels:

Hij hield van de sport van de "kat-ogen" kijken met een blik op zijn gevleugelde dichte en donkere bovenste oogleden. Zijn favoriet was de potloden Elizabeth Arden show stopper.

Valse wimpers:

Hij hield ervan om Glorene Hollywood wimpers gebruiken om het uiterlijk van de wimpers te pompen. Dus als je dunne wimpers, oke sommige falsies gebruiken.

Wenkbrauwen:

Pronkte verzorgde wenkbrauwen dat zijn kenmerkende stijl wenkbrauwen geworden. Sport kan het ook. Als u niet zeker bent over het plukken zelf, dan moet je de hulp van experts van een professionele stylist te zoeken en krijg wenkbrauwen goed gevormd.

Rode Lippen:

Marilyn Monroe hield sport rode lippen. Als u nog steeds niet durven te proberen, en altijd gaan voor roze, is het tijd om een ​​verandering te proberen.

Heeft u genieten van dit artikel? Ik hoop dat je nu al zijn ingesteld op Marilyn Monroe make-up en dieet geheimen te volgen en zet ongelooflijk prachtig! Laat uw feedback.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha