Manicure en pedicureOnze handen en voeten moeten verwennen net als ons lichaam nodig heeft. Zijn de meest hardwerkende leden van ons lichaam. Dus hoe kunnen we vergeten? Zij hebben behoefte aan ook onze aandacht en liefde. Deze zorg voor onze handen en voeten is calledmanicure en pedicures, respectievelijk.

Deze behandelingen op een veilige salon heeft veel geld en ook tijdrovend. Als je tijd hebt en je wilt wat geld te besparen, doe je eigen manicure en pedicure thuis. Het is niet een zeer moeilijke taak, maar het verbetert alleen met de praktijk. Maar eerst moet je de manicure en pedicure tools die u nodig hebt om jezelf te verwennen met een vleugje salon-achtige weten.


Manicures en pedicures en Benodigdheden:

Om een ​​hand en voet behandeling salon-achtige geven, houden handige deze essentiële instrumenten:

  • Nagelknipper/schaar: Het wordt gebruikt om lange nagels knippen zelfs lengte en vorm.
  • Nagelvijl/Emery Board: Dit geeft de nagels een juiste vorm. Het is geen goede optie om een ​​nagelvijl metalen als het niet eens hoeken van onze nagels. Men kan een limoen, die een kant grof en fijn is te vinden. De grove kant vormen de nagels en de fijne kant glad hen.
  • Nail Buffer: Lucida de nagel oppervlak waardoor het een uniform en helder.
  • Bokkenpootje: Gebruik het om los te maken en duw de nagelriemen en is meestal gemaakt van metaal met een van de tips die lijken op die van platte schroevendraaier. De rand van de lepel nagelriemverzorger wordt gebruikt om de nagelriemen voorzichtig aan hen terwijl natte los. De platte kant cut bokkenpootje wordt gebruikt om terug te duwen nagelriemen en het verwijderen van dode nagelriemen die kan hechten aan de nagel.
  • Nagelriem nipper: Dit wordt gebruikt om de nagelriemen en dode huid te snijden. Gebruik met voorzichtigheid anders kan je uiteindelijk het kwetsen van uw vingers.
  • Nagelborstel: Met deze na cuticula tools waarmee u uw nagel oppervlak te reinigen en onder in een warm sopje om zich te ontdoen van vuil en nagel.
  • Puimsteen bestand/voet: Dit wordt alleen gebruikt voor pedicures om glad te strijken ruwe hielen. Het verwijdert de dode huidcellen van de voetzolen en helpt om eelt te verzachten.
  • Orangewood stok : Dit is multifunctioneel. Kan worden gebruikt om terug te duwen van de nagelriemen of schone vuil onder de nagels of zelfs om fouten van de nagel verf te corrigeren.
  • Teen afscheiders : Zet ze tussen je tenen vóór het opzetten van nagellak, zodat ze niet vlekken.

Er zijn ook een aantal andere producten die nodig zijn om een ​​perfecte afwerking te geven:

  • Warm water en zeep : Dompel je handen en voeten voor een tijdje 'om de verzachten nagels en nagelriemen voor de juiste behandeling.
  • Nagellakremover: om de bestaande verf nagel verwijderen en nagels voor te bereiden voor het polijsten.
  • Watten: gebruik met aceton of wikkel het om het topje van orangestick om terug te duwen van de nagelriemen.
  • Basislaag : Prime nagels met een basislaag van verf voor een blijvende spijker of nail art. Het voorkomt ook nagel schildert donkere vlekken en verkleuring van de nagels. Sommige basis lagen ook het bevorderen van gezonde nagels.
  • Laatste hand : te glad en te verzegelen polijsten. Geeft een glanzende afwerking en briljante nagel.
  • Olie: om de nagels hydrateren en nagelriemen maakt het gemakkelijk om mee te werken.
  • Vochtinbrengende crème of lotion : pedicure en manicure is nooit compleet zonder een goede vochtinbrengende crème of lotion. Neem een ​​voldoende hoeveelheid en masseer je handen en voeten na het wassen van de huid te verzachten.

Reinigen gereedschap:

Je kunt je afvragen wat is de noodzaak tot pedicure en manicure instrumenten te reinigen is alleen wanneer u ze gebruikt? True, maar het is altijd raadzaam om de gebruikte producten schoon te maken, waardoor het schoon en hygiënisch. Vuil en dode huid op deze tools heeft uiteraard een aantal negatieve effecten. Zij kunnen de groei van bacteriën en ziektekiemen waardoor de infectie. Dus de reiniging is zeer essentieel voor en na gebruik.

  • Houd uw gereedschap gedrenkt in warm water met een paar druppels ontsmettingsmiddel. Dit zal doodt alle ziektekiemen te houden uw apparatuur bacteriën vrij en hygiënisch.
  • En 'nog beter als je het niet eens met de pedicure en manicure instrumenten met anderen en ook niet voor andere apparaten gebruiken.

Belangrijke opmerking ***: Een ding moet je in gedachten te houden als je naar de spa is dat je nodig hebt om vis pedicure elite te vermijden omdat ze beweerde de oorzaak van de infectie en wordt nu in veel landen verboden.

Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha