Mala Yoga - Wat is het en wat zijn de voordelen?Elke dag brengt een nieuwe reeks van uitdagingen in ons leven. Met hectische levensstijl en hectisch vandaag, mensen moeten op hun tenen de hele tijd bij te houden met de veranderende tijden. Het belangrijkste wat nodig is om fit en gezond te blijven. Mensen vaak hun toevlucht tot verschillende methoden zoals lichaamsbeweging, gezonde voeding, fitnesscentra, en vooral - yoga!

Er kunnen verschillende manieren waarop je kunt verblijven in vorm, maar yoga is de beste onder alle. Het wordt gezien als een moderne techniek die houdt niet alleen gezond, maar ook houdt je verjongd gedurende de dag.


Typen en vormen van Yoga:

Yoga heeft vele soorten en vormen. U kunt kiezen welk type volgens zijn wensen en eisen. De meest voorkomende vormen van yoga omvatten - Raja yoga, Bikram yoga, Hatha yoga en Ashtanga yoga. Maar dit is niet het einde voor de soorten yoga. Yoga heeft vele verschillende types, afhankelijk van het doel van te oefenen. Zo'n belangrijke vorm van yoga is de yoga Mala.

Mala Yoga wordt niet beoefend door alle; de reden is dat het te veel fysieke bewegingen als in Bikram yoga of Hatha yoga. In plaats daarvan richt het zich op het gebied van interne controle van uw ademhaling, emoties, geest en ziel. Mala Yoga is een oude vorm van yoga die zijn succes in de oudheid baseert. Deze vorm van yoga heeft zijn naam komt van het Sanskriet woord "Mala", wat betekent "parel". Mala yoga richt zich op meditatie met kralen. Het helpt een persoon om zich te concentreren op zijn doel.

De Yoga Mala is een reeks van 108 kralen, die meestal wordt gebruikt voor het tellen van de 'Mantra' of 'gebeden' gebruikt tijdens meditatie. Er zijn geen specifieke Mala kralen die worden gebruikt voor meditatie. U kunt echter de feiten van edelstenen die passen gebruiken.

Terwijl beginnen met yoga meditatie Mala kralen, is het zeer belangrijk om de juiste soort van Mala kralen kiezen. Kies altijd voor degenen die 78mm in omvang zijn. Vanwege hun omvang en de afgeronde, gemakkelijk ontaarden door zijn vingers, zodat u zich kunt concentreren op uw gebed en meditatie.

Start een programma Mala Yoga:

Ga zitten op de vloer in een kleermakerszit.

Sluit je ogen. Dit is het eerste wat je moet doen als u begint met een meditatie klasse. Houd ze gesloten tot het einde van de sessie.

Let op je ademhaling. Concentreer je op je ademhaling. Adem in en uit langzaam en diep als je vooruitgang met meditatie.

Hoe de geest en het lichaam went aan uw regelmatige ademhaling, verschuift de aandacht naar het zingen van gebeden of mantra's.

Het belangrijkste verschil tussen Mala yoga meditatie en andere soorten is dat je mantra's zingen, zich richten op hen en, tegelijkertijd aandacht voor het tellen van kralen en glijden elegant door je vingers. En 'zeker multi-tasking!

Beginnen zingen gebeden hardop en schuif elke bal naar voren met je duim, als en wanneer u klaar bent met het zingen van de naam van een godheid of een mantra. Houd de Mala met de rechterhand (bij voorkeur). U kunt verschillende of dezelfde mantra te oefenen, herhaaldelijk. Ook in dit geval, die afhankelijk van het doel van de sessie.

Terwijl u de Mala in de ene hand, plaats uw andere hand op de knie met de handpalm naar beneden. Deze hand positie staat bekend als 'Drona mudra'. Het is een essentieel onderdeel van het meditatieproces.

Tijdens het zingen van de mantra, het lichaam de neiging om energie op te wekken om je heen, die op zijn beurt wordt overgebracht naar uw lichaam in de vorm van een positief resultaat.

Zodra scroll klaar met alle 108 granen, stabiel blijven voor bepaalde tijd. Laat de energie die je hebt gemaakt, voert u uw lichaam en maakt zijn weg door het lichaam.

Houd de Mala in haar schoot. Wrijf je handpalmen tegen elkaar en leg ze op de ogen. U zult de warmte te voelen. Laten wordt overgedragen aan het lichaam door je ogen - zijn het medium! Voel een nieuwe positieve energie in je.

1 langzaam open je ogen en het einde van de sessie.

U zult zeker een goed gevoel na een goede 45 minuten tot 1 uur yoga-sessie Mala en ervaar een nieuw niveau van energie en hoog. Voel je goed, voel me als herboren! Goede praktijken!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha