Makkelijk Smokey Eye For Aziatische Ogen - eenvoudige manieren om mysterie en drama van de Aziatische Eyes voegen.Aziatische ogen staan ​​bekend om hun unieke vorm en is voorzien van exotische - amandelvormige ogen van de oosterse wereld gefascineerd de rest van de wereld. Echter, sommige mensen met de ogen Aziatische of kleinere ogen hebben de neiging terug te deinzen voor het aanbrengen van make-up op hun specifieke vorm. Dit kan echter mooi oog perfect dragen alle soorten make-up, op voorwaarde dat een aantal feiten en tips worden in aanmerking genomen.

Een van de beste technieken om het mysterie en de charme toe te voegen in het oog is het oog Smokey. E 'beschouwd als een van de meest moeilijk te beheersen technieken, maar u kunt gemakkelijk aanpassen aan de kostuums uw kleine Aziatische ogen.


Of het nu de traditionele zwart-wit zwart of iets met een blauwe pop levendiger van kleur, het werkt voor iedereen. Een Smokey ogen Aziaten kan worden aangepast aan elke vorm van de ogen en eventuele oogkleur. Door te kiezen voor verschillende afwerkingen, zoals mat, sparkly, shimmery of satijn, kan een grote verscheidenheid van looks worden gedaan voor alle gelegenheden. Smokey is niet alleen een nietje voor uitgaansavonden en partijen, maar kan in uw dagelijks werk 's ochtends make-up routine worden opgenomen ook.

Smokey oog voor de Aziatische ogen niet veel verschilt van het oog Smokey voor enige andere oog. Aziatische ogen vaak worden gegoten als monolids, dat niet het geval. Zij kunnen geheel of gedeeltelijk worden met kap, een normale maar diep oog set, top zware oogleden, en ook de perfecte vorm kattenogen. Door de ligging van de vouw en minder ruimte tussen het bot en de botholte bovenste onderkaak, Aziatische ogen kleiner lijken. Het is niet altijd nodig om de illusie van grotere, bredere ogen kijken poppen maken. Omarmen en het verbeteren van uw natuurlijke oogvorm kan een unieke dimensie toe te voegen aan je persoonlijkheid.

Veel voorkomende problemen met Aziatische ogen:

 • Vouwen - gebeurt omdat de positie van de plooi. Voornamelijk als gevolg van de bovenklep, welke soort van vouwen op zichzelf of verborgen op de vermindering van de zichtbaarheid van de lijn van natuurlijke plooi? Hierdoor soms oogschaduw, voeringen etc.do duren niet als voor hun langdurige kracht ondersteund en vouwen beginnen te verschijnen op de deksels. Dit leidt tot een zeer vuile en ongewenst.
 • Zelfs na de oog make-up, zodra het oog geopend, de truc zorgvuldig gedaan niet zichtbaar.
 • Up verschijnt in de vorm van een pleister in plaats van een homogeen geheel.
 • Ogen kijken verzonken in na toepassing van oogschaduw.
 • Ogen vaak eindigen op zoek kleiner.
 • Make-up duurt niet lang.
 • Oogvorm wordt gewijzigd.
 • Ogen kijken als ze over tot pop uit zijn schedel. Dit betekent, oog make-up onevenwichtig met de rest van het gezicht. Je uiteindelijk het geven van het hele gezicht zien er erg mager.

Smokey Eyes voor Aziaten - onfeilbare Eye Make-up tips en trucs

Het hebben van een voldoende basis is erg belangrijk omdat het voorkomt oog make-up plooien of vlekken. Je kan een primer bedoeld voor de ogen gebruiken. Maar gezien hoe duur goede primer ogen zijn, kunt u uw eigen basis oogschaduw aanbrengen van concealer of foundation voor uw favoriete lid.Make hogere totale mobiele veilig buiten de vouw aan de wenkbrauwen te maken. Vergeet niet om het te trekken langs de onderste wimperlijn. Nu klopje op enkele losse poeder, geperst poeder of oogschaduw vergelijkbaar in de schaduw op de huid. Dit geeft een perfecte uitvalsbasis voor uw lichtere tinten te nodigen en donkere tinten mengen easily.Since je oogschaduw zich beter, ze niet gemakkelijk te vouwen en doet zelfs niet modderig in het midden van de dag.

 • Om het probleem van de oogmake-up te lossen niet zichtbaar zijn, plaats je oogschaduw met inbegrip van uw basis en tinten voudig veel hoger dan normaal verschuifbaar kapje. Dit helpt niet alleen de ogen te tillen, maar opent ze beter. Het helpt ook om te vertrekken de schaduwen zichtbaar blijven. Aangezien het buigwerk veel hoger dan de normale bochten gaat het uiterlijk niet vervagen; het niet-lood gemakkelijk.
 • Na het aanbrengen van oogschaduw, indien de truc lijkt patch kan door een ondeskundige laagje oogschaduw. In plaats van de verpakking op een laag van oogschaduw, voeg een laag tegelijk en mix out. Dit zou een maximale intensiteit Smokey geven. In feite zou je meer lagen toe te voegen totdat u de gewenste intensiteit te krijgen.
 • Als je ogen kijken gezonken, en het klinkt alsof je niet gegeten voor dagen, of hebben de neiging om de vitaliteit te verliezen na het aanbrengen van make-up, in een poging om tinten oogschaduw te veranderen. Dit vooral te doen voor de schaduw, de basis. Na wat trial and error, kunt u gemakkelijk vinden de schaduwen die nieuw leven in uw ogen te brengen en maak uw ogen pop.
 • Als je kleine Aziatische ogen, niet altijd van toepassing donkere eyeliner op de waterlijn. Dit geeft een illusie kleinere ogen. Ook slijtage eyeliner bovenste ooglid gebogen, in plaats van een film direct uit het uiteinde, verbonden met het centrum van het deksel.
 • Ook een belangrijk ding om in gedachten dat je nodig hebt om je wenkbrauwen meer bepaald bij het dragen van een smokey eye te maken houden. Aangezien het gebruik van donkere tinten, gaat de aandacht van de kijker rechtstreeks aan de ogen en het gebrek aan evenwicht gooit de kijker uit balans. Niet kiezen voor dramatische boog openlijk samengesteld wenkbrauwen, zelfs een goed gedefinieerde zachte wenkbrauw staat om de look in evenwicht te brengen.
 • Het hebben van een perfecte basis is essentieel voor een dramatische oog Smokey. Zo blijft de focus op de ogen en niet op de gebreken.
 • Bovendien kan men geen afbreuk doen aan het belang van de vorm en hoogtepunt. Dit voegt een extra dimensie aan het gezicht, en het gezicht met de ogen lijken meer gebeeldhouwde vrij vlak.
Ik hoop dat je de eenvoudige trucs om smokey eye te dragen voor de Aziaten. Dus, laten we gaan naar deze smokey eye set!

Beeldbronnen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha