Makkelijk Knutselen voor VBSVakantie Bijbel School of VBS, is typisch een zomerkamp dagen per week voor kinderen. Deze velden worden aangeboden door vele lokale christelijke kerken, en streven ernaar om kinderen over de Bijbel, de Schriften en de woorden van Jezus 'leer, allemaal terwijl de integratie van leuke spelletjes, liedjes en ambachten in het curriculum. Er zijn een verscheidenheid van ambachten makkelijk te maken bij Vakantie Bijbel School.

WWJD armband

WWJD staat voor "What Would Jesus Do ' Het idee achter het dragen van een WWJD armband is dat het de kinderen zal herinneren om goede beslissingen te klinken telkens als u wordt geconfronteerd met een keuze te maken. Met behulp van garen en letter kralen, kunnen studenten hun eigen armbanden wwjd te creëren in elke kleur ze kiezen. Dit is een leuke, eenvoudige ambacht dat studenten zullen genieten van het dragen van de rest van hun zomer.

Garen Crosses

Een ander christelijk symbool is het kruis; dit symbool en de betekenis ervan worden vaak besproken bij Vakantie Bijbel School. Veel christenen zien kruisen in hun huizen, dus deze baan geeft studenten de mogelijkheid om hun eigen kruis en voor hun slaapkamers en een andere kamer in hun huis te creëren. Neem twee ambachtelijke stokken, en wikkel ze in garen; studenten in staat om een ​​kleur van hun gading te kiezen. Het kruis kan worden versierd met edelstenen of andere versieringen.


papier plaat Suncatcher

Dit is een eenvoudig ambacht en leuk voor jongere studenten die Vakantie Bijbel School bij te wonen. Geef elke leerling een papieren bord en laat hem uit te snijden van een formulier. Het zou een cirkel, ster, vierkant of een andere vorm die u wilt zijn. Vervolgens kiezen ze een stuk gekleurd vloeipapier. Plak de papieren zakdoekje aan de achterzijde van de plaat. Voeg een gat in de bovenkant van de plaat, draad en een draad doorheen. Wanneer je blokkeren, zullen de studenten in staat zijn om te zien het zonlicht gaat door de vorm die ze hebben gecreëerd.

Schrijven Jar

Dit is een ambacht zinvol voor studenten naar Vakantie Bijbel School. Vaak is het veld een week richt zich op een verschillende scripts. Laat de leerlingen schrijven hun favoriete verzen 10-15, en vouw ze en leg ze in een oude stenen pot. Laat ze de pot te versieren als ze willen. Moedig hen aan om de pot te gebruiken in de toekomst, waarop zij kunnen worden met een harde tijd of wilt u meer aanmoediging. De Schrift in de pot zullen er zijn om hen te begeleiden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha