Make-up en Beauty Secrets Revealed Shilpa ShettyNiet al het geluk geboren te worden van een schoonheid. Shilpa Shetty zegt dat hij was niet een van die gelukkige zielen niet. Zijn moeder zei dat het een lelijk eendje dat veranderde in een elegante zwaan. In zijn jaren van groei, was een lange slungelige volleybal met blauwe plekken op de benen. Hij moest heel hard werken te zijn wat het vandaag is. Nu, dit is geen goed nieuws voor ons? Hoe vraag je? Nou, betekent dit dat we allemaal kunnen zien er net zo goed als we willen, zolang het genoeg om te blijven voortdurend werken doet !! Ze deelt haar geheimen en tips met ons.

Make Up Tips Shilpa Shetty

Shilpa Shetty's beauty geheimen onder andere een basisregel dat was altijd minder is meer! Nooit zijn onderzoek cakey met lagen en lagen van make-up op haar gezicht te vinden! Hier zijn zijn richtlijnen:


  • Accentueren slechts een functie. Als je, zoals ik, je wilt de aandacht vestigen op uw ogen houden je lippenstift vrij sober. Als je mooie, pruilende lippen, het dragen van een glans donkerder en houd je ogen dun.
  • Wimperkrulspelden kan je ogen openen en geef ze definitie zonder de noodzaak voor lagen mascara. Gebruik valse wimpers voor een avondje kijken meer glamoureuze.
  • Laat je gezicht niet in het openbaar. Vervormen je gezicht te cosmetica toe te passen en dat is niet een aantrekkelijk uiterlijk, dat is de reden waarom mijn weg toegepast vanaf de camera's in de badkamer Big Brother.

Beauty Secrets of Shilpa Shetty

Toon uw huid van de liefde en zorg die het verdient en zal mooi ze gelooft blijven. Hij zegt in een interview met Julie Mccaffrey en Fiona Cummins, "Stel uw huid niet te vol met mooie producten. Mijn moeder, die is 57 en heeft een ongelooflijke huid, zegt hoe meer je gebruikt als je jong bent, het ergste is als je "Leeftijd aanbevelingen voor huidverzorging wordt aanbevolen en volgt.:

  • Het maakt niet uit hoe laat ik thuis ben, ik verwijder altijd mijn make-up. Ik meng pure kokosolie met olijfolie/Johnson baby, op mijn huid glad en schoon met een watje. En 'natuurlijk rustgevend voor de huid.
  • Proberen te slapen voor een minimum van acht uur per dag en gebruik nooit zeep op je gezicht - het is te hard.
  • Probeer met wenkbrauwen schroefdraad op een salon om de haargroei te voorkomen.

Hair Care Tips voor Shilpa Shetty

De raad van bestuur van de serie die zal houden natuurlijk! Gekruld, gespoten en alles wat je wilt je haar te doen lijkt te overdreven.

  • Het zorgt ervoor dat de shampoo om de twee dagen en vaak verandert shampoo om ophoping te voorkomen.
  • Drogen van stijl haar is zijn stijl. Geen verhitte platen voor haar!

Dit zijn enkele van de eenvoudige schoonheid geheimen van Shilpa Shetty, een van de mooie dames van B'Town! Willen zelfs hun meisjes volgen? Welke van deze beauty tips Shilpa Shetty zal worden opgenomen in je dagelijkse routine?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha