Make-up, beauty en fitness Secrets Mila Kunis 'RevealedOm flickr gebruiker Gage Skidmore, via Wikimedia Commons

Een van de meest populaire actrices en vocale kunstenaars, is Mila Kunis terecht beschouwd als de 'meest sexy vrouw levend' dankzij zijn unieke stijl verklaring. Haar natuurlijke schoonheid en de super gespierd lichaam is een oorzaak van de afgunst van velen een vrouw. Expressieve ogen van Kunis en naakt lippen hebben veel mannen vertrokken met slapeloze nachten. Geen wonder, vrouwen op zoek naar de geheimen van haar exotische schoonheid te houden. De actrice, die haar carrière begon in 1999, zorgde voor zijn persoon door de jaren heen. In haar 30 jaar is ze een diva, die elke kerel vandaag zou dromen.

Mila Kunis Beauty Secrets:

  • Natuurlijke No-make-up look: Wat men het meest van houdt van Kunis is haar natuurlijke looks zonder make-up. Ze gelooft niet in de zogenaamde "looks". Zij is van mening dat het uiterlijk is de korte termijn, terwijl de houding is eeuwig. Daarom is er de diva pronken met een blik zorgeloze meeste van de tijd.
  • Experiment op het lichaamsgewicht: Unusual, echter, heeft de natuur mooie Mila Kunis vaak geprobeerd experimenten op zijn lichaamsgewicht. Terwijl ze heeft gekozen voor een honger dieet tijdens de opnames van 'Black Swan', de volgende keer dat er een controverse over het verkrijgen van £ 25 gemaakt. . Echter, de Oekraïense knaller liever een meer full size zero.
  • Het naakt lippen: Als je je ogen sluit, wat zou uw eerste gedachte zijn op het gezicht van Kunis? En 'natuurlijk de zachte lippen, die bladeren oftens zonder lip kleur. Haar naakt lippen hebben een merk in de modewereld gecreëerd.

Mila Kunis Makeup Secrets:

  • Rokerige ogen: Mila Kunis gelooft in minder als het gaat om make-up. Toch is haar blik 'geen make-up' vaak aangevuld met een lichte aanraking van lipgloss en mascara. Haar rokerige ogen zorgen voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht voor iedereen. De ster geeft duidelijk aan dat smudge en rokerige ogen zijn de beste eigenschappen. Voor zijn ogen, de meeste van de tijd dat ze het liefst nemen donkergrijs. Ze maakt gebruik van een kohl potlood voor de ogen lijn, en eindigt op het oog make-up toepast gulle handen van mascara en curling wimpers.
  • Natuurlijke kleur lip-gloss: aan zijn lippen, Kunis geeft de voorkeur aan het gebruik van Christian Dior lippenbalsem. Het neemt ook afstand van alle producten op de lippen voordat het naar bed gaan. Om de looks zoete houden, Kunis verkiest gebruik lipgloss die je lippen hydrateert. Behalve tijdens de scheuten, Kunis vermijdt de toepassing van sterke kleuren op de lippen.
  • Het verwijderen van make-up voordat je bed: Dit is iets dat ze nooit vergeet voor het naar bed elke nacht. Maakt altijd een punt om make-up te verwijderen, ongeacht hoe moe ze is.
  • Zwak voor parfums: Mila Kunis is een enorme fan van goede geuren. Liever de geur van gardenia Kai roll-on parfum olie, of tuberoos. Zijn favoriete merk is Frederic Malle Editions de Parfums Carnel Fiore.

Mila Kunis Fitness Geheimen

  • Rigoureuze oefening: Mila Kunis gelooft in het uitwerken van zes dagen per week. Ze begint haar dag met de uitoefening van een uur. Om zijn lichaam in vorm super te houden, geeft de voorkeur aan zijn training regime te veranderen. Kunis benadrukt krachttraining en cardio-oefeningen voor de uitvoer sneller.
  • Yoga: Yoga is nog een geheim aan fitheid van Mila Kunis. Ze vindt het leuk om te oefenen meditatie wanneer hij kan.

Dieet Secrets Mila Kunis '

  • Een gelovige hardcore gezonde voeding, Kunis zegt dat ze de voorkeur aan een uitgebalanceerd dieet te volgen. Meestal vasthouden aan vegetarisch voedsel, hoewel soms je graaft mager vlees of gegrilde vis. Hij maakt ook zeker tot 10 glazen water per dag te drinken, als zij denkt dat het water is een grote detoxifier.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha