Make-up, beauty en fitness geheimen van prinses Diana RevealedVoor Международная_Леонардо-премия_1jpg: Nick Parfjonovderivative werk: Surtsicna, via Wikimedia Commons

Ze is een van de beroemdheden aller tijden meest erkende en geliefd. Zijn naam is een van de meest gewilde celebrity namen op Google. Een icoon van de mode en stijl aan miljoenen over de hele wereld, Prinses Diana blijft wonen in de harten van zijn fans, zelfs vandaag.


Of het nu haar kapsel, make-up, kleding of accessoires, heeft prinses Diana alles geperfectioneerd. Laat het ons weten de schoonheid geheimen van Prinses Diana's schoonheid, make-up geheimen, geheimen van fitness en nog veel meer op de lijnen.

Geheimen Prinses Diana Fitness:

Het geheim van de super-body bekleding prinses was zijn ochtendgymnastiek vermoeiend. Haar fitness routine dag begon met een jog rond Kensington Gardens elke ochtend. De zandloper figuur benijdenswaardige grotendeels onderhouden door een links naar rechts en crunches omhoog.

Zoals de meeste van ons, de prinses vond ook zijn ochtend kopje koffie. Het enige verschil was dat hij zijn voetbal bonen vers gemalen koffie, in plaats van verpakte.

Diana begon haar dag met een glas warm water en citroen. Dit is een bewezen formule van fitness die populair is onder mannen en vrouwen over de hele wereld.

Prinses Diana Mantra truc:

Prinses Diana was zeer bewust van de belangrijkste make-up trucs.

Haar huid goed werd afgezwakt, gehydrateerd en schoon tweemaal per dag. Hoewel ze een drukke agenda te houden heeft gehad, heeft altijd gezorgd haar huid.

Diana zorgde ervoor dat je make-up te verwijderen voordat u naar bed elke nacht. En 'de elementaire schoonheid als deze die het gaf een stralende huid en perfect.

Make-up kit Prinses Diana zou bestaan ​​uit:

Een stichting in de perfecte match voor haar huidskleur. Voordat Makeup Diana populair werd, werden Britse vrouwen gebruikt om de stichting in de kleuren die lichter is dan je huidskleur waren te dragen.

Een concealer om vlekken rond de ogen te verbergen.

Een kleur moisturizer, mascara, blush en lip licht. Deze zouden zijn stemming hebben afgerond en voltooien van haar blik.

Een van de grootste veranderingen in de houding ten opzichte van Diana truc was zijn bereidheid om te experimenteren. Ze verhuisde van het vasthouden aan de blauwe potloden en eyeliner en probeerde andere look. Ze was gedurfde en experimentele en hield van zijn mode. Zeker, het is waar dat alles wat de prinses is uitgegroeid tot een onmiddellijke verklaring van de mode, om door vrouwen over de hele wereld worden gekopieerd. Als de high street fashion of boho-chic, kon Diana wegvoeren elke look met momentum. Zijn handtekening is natuurlijk haar haren knippen. Zoals het toen was, Diana bob blijft een van de meest gewilde kapsels vandaag. Comfortabel zijn in wat ze droeg maakte een diva onmiddellijke stijl.

De levensstijl van Diana:

Als het gaat om prinses Diana make-up en lifestyle, gematigdheid is de sleutel. Prinses gesneden schouders drinken om tekenen van veroudering te voorkomen en jeugdige huid te behouden. Als gevolg van zijn gedisciplineerde levensstijl en gezond, het was moeilijk om zijn leeftijd te raden. Ondanks de mentale en emotionele onrust die ging door, haar gezicht en gezondheid nooit verraden tekenen van nood.

Ik hoop dat deze geheimen Prinses Diana op schoonheid, make-up en fitness zijn nu geïnspireerd. Ja, welke van zijn advies zou u in uw routine? Deel uw waardevolle gedachten met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha