Make-up, beauty en fitness geheimen van koningin Rania RevealedVoor Frédéric de Villamil uit Parijs, Frankrijk (vanaf QueenRaniaUploaded Mindmatrix), via Wikimedia Commons

Koningin Rania van Jordanië wordt niet alleen beschouwd als een van de meest vooruitstrevende vrouwen in zijn regio, is ook een bron van inspiratie voor vele andere vrouwen over de hele wereld. De echte dame, die het respect en de angst van vrouwen trekt de hele wereld, is heel de knaller. Met donker bruin haar framing een gezicht dat duizend schepen kunnen starten, ze is erg geliefd en ziet eruit als een warme, bescheiden en eerlijk.


Het dieet Royal:

 • Rania zweert bij haar macrobiotische dieet. Zijn dag begint met omelet gemaakt van eiwit, granen en peulvruchten. Ze is dol op couscous en een aantal van hen willen hebben voor het ontbijt. Noten nacht geweekt zijn onderdeel van zijn maaltijd, terwijl het starten van zijn dag. De koningin liever meestal amandelen of walnoten. Zwaar maar gezond ontbijt geeft haar onvermoeibare energie behoeften door middel van haar hectische dag.
 • Rania is in strijd met zowel roken en drinken om religieuze redenen. Ze is zich bewust van wat hij in zijn lichaam steekt. Ze zweert bij de kwaliteit van de rijst, gestoomde vis, gestoomde kip en groene groenten. De koningin is dol op de mediterrane keuken en kan nooit een lam gerecht weerstaan.
 • Koningin Rania is ook erg dol op pure chocolade. Hoe donkerder de chocolade, hoe beter voor je gezondheid, dus ze is zeker iets goed doen daar.
 • Rania zweert bij de GI of glycemische index dieet. Dit dieet ranking op basis van hun glycemische index. Degenen die het dieet GI refrein volgen van het eten van voedingsmiddelen die een hoge GI bevatten, zoals brood, pasta, enz.
 • De koningin eet voedsel met een lage glycemische index, zoals kikkererwten en verse kaas. Donkere chocolade is zeer lage GI. Dus je hebt helemaal gelijk als hij zegt dat het is gezonder dan gewone chocolade.

Workout als een koningin:

Slank figuur van koningin Rania haar de afgunst van vrouwen over de hele wereld doen. Ze werd ondervraagd als de real-time en weer best geklede. Terwijl we allemaal bewonderen haar figuur, moet eraan worden herinnerd, dat een strenge training regime is verantwoordelijk voor wat we zien.

 • De koningin begint haar dag met een korte rek van yoga.
 • Dan is hij volgt met meer intense uitbarstingen van pilates, karate, kickboksen en taekwondo. Ze is een belijdend junkie weet martial arts en zijn vele vormen.
 • Aerobic is een van de sterkste. Ze geeft de voorkeur uit te werken naar muziek via een aërobe of kiezen voor vechtsporten, in plaats van de conventionele trainingen.
 • Ze is dol op hardlopen en joggen. Volgens haar, om haar vier kinderen zorgt ervoor dat ze slank en fit te allen tijde blijft.

Haar en make-up:

Hier zijn een aantal kapsels en make-up typisch dat de koningin maakt regelmatig gebruik:

 • De koningin geeft de voorkeur droog je haar in krullen afgerond.
 • Je hoeft niet te veel met zijn ogen te experimenteren, maar zijn adembenemende schoonheid en huid stralend te compenseren een tekort van nervositeit.
 • Geldt een stichting gedempt en houdt ervan om de ogen met behulp van oogschaduw en dramatische afwerkingen spelen up.
 • Haar lippen tonen hun gebruikelijke pastel kleur in de vorm van lip kleur.
 • De koningin van de dag blik bevat rokken en afscheiders in pastel tinten, terwijl zijn blik sterrennacht omvat jurken van diepe kleuren. Ze is een conservatieve overtuiging uit eerbied voor zijn cultuur en religie, maar het staat in elke vergadering toch.

Koningin Rania is echt ieders favoriet voor haar pure schoonheid en eenvoud. Als het gaat om zichzelf te onderhouden, de koningin zorgt ervoor dat zijn wortels onthoudt en zorgt voor haar huid en gezondheid, van binnen naar buiten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha