Make-up, beauty en fitness geheimen van Anne Hathaway Revealed, via Wikimedia Commons

Hoe werkt Anne Hathaway haar huid er zo stralend en soepel, op de leeftijd van 30? Wat is het geheim achter die ogen branden? Als deze zijn de vragen die vaak te binnen schieten als je haar ziet op het grote scherm, heb je eindelijk de antwoorden hier. Van Anne Hathaway make-up tips om dieet tips, zal je elk geheim te vinden!

Beauty geheimen Anne Hathaway

Anne Hathaway wordt terecht omschreven als de mode-icoon in Hollywood. Of het nu een functie van erkenning of een persconferentie, hij loopt altijd met zijn immer prachtige uitstraling en perfecte kleding. Hier is hoe het verdedigt haar reguliere schoonheidsverzorging.


Drinkwater: Water is de beste geheim van een mooie huid van iemand, zoals de celebrity gelooft. Water is ook een grote detoxifier dat helpt bij het verwijderen van alle onzuiverheden.

Natuurlijke en zelfgemaakte remedies: Het klinkt misschien te vreemd, maar deze beroemdheid liever remedies zelfgemaakte voor een verscheidenheid van schoonheid oplossingen. De fetisj voor natuurlijke therapieën aangeboden haar perfecte huid die straalt van gezondheid.

Minder Tanning: Terwijl veel andere grote Hollywood-sterren hun vakantie doorbrengen op het bruinen van de huid, Anne Hathaway gelooft in minder looien. Zij gelooft dat overmatige blootstelling aan de zon vernietigt natuurlijke huidskleur aan het eind.

Anne Hathaway Makeup Secrets

Anne Hathaway's haar glanzend, grote expressieve ogen, en gladde huid hebben altijd gefascineerd vrouwen gemeen, zoals ze bewonderd om zijn geheimen van make-up. Sommige van deze zijn de volgende.

Moisturizer: Anne Hathaway diep in gelooft uw huid te hydrateren minstens twee keer per dag. Zij gelooft dat onze huid is op zijn best wanneer het goed wordt gevoed. Als het gaat om de keuze van zijn moisturizer, verkiest ze vast te houden aan een product dat een hoge SPF en niet vettig.

Eyeliner: Als je zag de film, The Devil Wears Prada, zou je zeker oog make-up Anne Hathaway te evalueren in de film. Zijn ongelooflijke ogen lijken zeer aantrekkelijk elke keer het dragen van dezelfde truc. Zijn keuze is Lancome Hypnose Onyx Mascara aanbieden dikke wimpers. Ze gebruikt ook eyeliner op basis van elke dag.

Bouquet: Geen truc is compleet zonder een vleugje parfum. Nogmaals, de keuze is Lancome Hypnose Onyx met romantische rozen. Sensationeel is zijn tweede beste keuze.

Beschermende crème: Anne Hathaway vergeet nooit naar de La-Roche-Posey Anthelios CL extreme zonnebrandcrème Fluid favoriete gelden iedere keer uit. Beschermt het ons niet alleen van de zon, maar biedt ook een uitstekende afwerking voor make-up.

Geheimen Anne Hathaway Fitness

Werken Out: Als het gaat om fitness geheimen van Anne Hathaway, valt ze werkt vijf dagen per week. Rigoureuze oefening en stunt opleiding, gevolgd door dansen nog een uur is zijn normale fitness routine. Geen wonder, zijn lichaam goed gestemde onderhouden vergelijkbaar beroep in films zoals Cat Woman en de Dark Knight.

Uitvoering: Anne Hathaway liefst elke ochtend een looptijd van ten minste een half uur.

Krachttraining: Volgt een routine alternatief voor krachttraining en cardio tijdens zijn opleiding vijf dagen.

Anne Hathaway dieet geheimen

Olijfolie: hardcore fan van olijfolie, Anne vergeet nooit tot twee eetlepels olijfolie consumeren voordat het naar bed gaan elke nacht. Dit helpt spoelen toxinen en onnodig om een ​​gezonde lever te behouden.

Jalapenos en Hot Pepper Sauce: Net als zijn favoriete tijd, geniet ze met pepersaus en jalapenos. Volgens haar, deze dieren maken het heerlijke eten en te verminderen honger.

Biologisch Voedsel: Anne Hathaway gelooft in voedingsmiddelen die zijn 100% biologisch.

Water: Deze top-notch celebrity advies om minstens 8 glazen water te drinken elke dag, zelfs als ze probeert 10-12 glazen drinken voor een gezonder immuunsysteem.

Nu, als jij de geheimen van schoonheid Anne Hathaway, kunt u gemakkelijk volgen dezelfde look aantrekkelijk en stijlvol ... ..Stay elegant, geweldige tijd om te krijgen !!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha